Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILAN BADELJ

„Srebro iz Rusije i sigurnost moje obitelji dvije su najdragocjenije stvari u mom životu“

Milan Badelj
Foto: Croatia osiguranje
1/3
27.07.2020.
u 09:06

Milan Badelj, reprezentativac hrvatske nogometne reprezentacije, svojim iznimnim zalaganjem i požrtvovnošću osvojio je srca brojnih domaćih i stranih navijača, a svjetsku klasu prepoznali su i najstroži nogometni znalci.

Posebno nas je usrećio svojim nogometnim majstorijama za vrijeme povijesne rapsodije Vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Bilo je to ljeto za pamćenje kada su nas naši nogometaši odveli na vrh svijeta. Sada, kao poznati defenzivni veznjak, Milan gradi karijeru u europskim prvoligaškim klubovima, dok se s ljubavlju i predanošću posvećuje obitelji – svojoj supruzi Martini i sinu. Martina i Milan su u sretnom braku više od desetljeća, a život im, uz trenutke sa sinom i nogomet, ispunjavaju i zvuci Martinine glazbe. Kada im obveze dopuštaju slobodne trenutke provode u Hrvatskoj, uglavnom u svom stanu u Zagrebu. I sami priznaju kako u Hrvatskoj ne provode vremena koliko bi htjeli, no uvijek ih obuzme poseban osjećaj kad se vrate kući.

Privatnost je neprocjenjiva, a danas ju je teško očuvati

„Još uvijek sam iskreno pod dojmom naše sjajne predstave u Rusiji, a ona vožnja autobusom kroz prepuni Zagreb zauvijek će mi ostati u sjećanju. Ne možete ni zamisliti kakav je to bio osjećaj. I sada nakon dvije godine me prolaze trnci na samu pomisao. Iako drugi, navijači su nas dočekali kao da smo osvojili zlato.“, prepričava nam Milan.

Foto: Croatia osiguranje

„Pri povratku u klubove su nas i u zemljama gdje igramo dočekali kao heroje. To je isto nešto vrlo posebno, ali ima i svoju cijenu. Kad se baviš nogometom, sve se zna. Jednostavno se moraš pomiriti s činjenicom da dio tvoje privatnosti postaje javan.“, priznaje. Iako pozornost i interes javnosti ponekad godi, sa sobom povlači i pitanje sigurnosti. „U životu, kao i u nogometu, nastojim uvijek biti optimističan i gledati samo pozitivne stvari, ali moramo biti svjesni da nije uvijek sve u našoj moći. Na to nas gotovo svake godine podsjete potresi ovdje u Italiji, a najjače smo osjetili onaj nedavni u Zagrebu, ne toliko fizički koliko brigom koja nam je ispunila misli. Jesu li svi dobro? U kakvom je stanju naš stan?“

„Milanova karijera je uvijek izazovna za sve nas zbog čestih putovanja i stvarno smo presretni kada imamo vremena vratiti se u Zagreb i biti s našim najmilijima.“, kaže Martina. „Glazba me oduvijek ispunjava, sastavni je dio mene i presretna sam što tu svoju sreću mogu podijeliti sa svima dok sviram. Još je ljepše kada znaš da tvoja obitelj jednako uživa u tome. Glazba je jako važna u mom životu, ali obitelj, zajedništvo i sigurnost su nam najvažniji.“

Potres nam je otvorio oči

„Bili smo u Italiji kada smo čuli kakav se užas dogodio Zagrebu tog 22. ožujka. Osim brige za obitelj i prijatelje, strahovali smo i za naš dom. Shvatili smo da bi bilo neodgovorno brigu o obitelji, našem domu i budućnosti prepustiti slučaju. Odlučili smo da je najbolje da se osiguramo.“, kaže Milan.

Iz Italije smo osigurali naš dom u Hrvatskoj

Tražeći najbolju opciju za osiguranje svog doma, obitelj Badelj se nakon preporuke prijatelja odlučila za Croatia osiguranje. „Odlučili smo se za cjelokupnu policu osiguranja koja naš dom štiti od požara, provala i drugih mogućih rizika. Tako smo zaštitili svoju kuću, ali i sve stvari i obiteljske uspomene u Zagrebu.“ Kako kažu, tako se osjećaju sigurnije i bezbrižnije dok žive i rade na relaciji Hrvatska – Italija.

„Iznimno korisnom i praktičnom pokazala nam se aplikacija Moja Croatia na kojoj pratimo apsolutno sve vezano uz osiguranje. Zbog obveza, stila života i udaljenosti, pristup svim informacijama na dohvat ruke je neprocjenjiv.“, zaključuje Milan.

Foto: Croatia osiguranje

Uz Croatijino osiguranje doma jednom policom osiguravate građevinski dio vaše nekretnine te predmete koji se nalaze u kućanstvu od štete nastale provalom, požarom, potresom i brojnim drugim rizicima. Imajte na umu budućnost i ugovorite osiguranje doma do 31. 7. 2020. i za već od 21 kn/m2* dobivate više zaštite po povoljnijim cijenama za cijelo vrijeme trajanja ugovora.

Više informacija o osiguranju doma Croatia osiguranja možete saznati putem web stranice ili pozivom na 072 00 1884.

*Cijena od 21 kn/m2 je izražena na godišnjoj razini s uključenim svim akcijskim popustima na osiguranje građevinskog dijela u iznosu od 350.000 kn, osiguranje stvari kućanstva u iznosu od 175.000 kn i osiguranje od potresa bez sudjelovanja u šteti, na području grada Zagreba.

Sadržaj omogućilo Croatia osiguranje

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije