Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva sreća

Slučajno bacio 153 tisuće kuna u smeće, a nekoliko dana kasnije vratili mu novac

06.08.2019.
u 10:00

Mislio je da je sve izgubljeno, a onda su na reciklažnoj traci ugledali kutiju s njegovim novcima

Muškarac u Oregonu slučajno je bacio ušteđevinu u iznosu od 23 000 dolara, odnosno oko 153 000 kuna u smeće, a zaposlenik u reciklažnom pogonu u Sjevernoj Kaliforniji vratio mu je izgubljeni novac, piše New York Post. 

Prošloga četvrtka muškarac je shvatio što je napravio, ali već je bilo prekasno. Smetlari su već pokupili njegovu kantu za recikliranje papira, a šanse za pronalazak novca bile su male, ali ipak su postojale. 

Nazvao je tvrtku zaduženu za recikliranje otpada kako bi im rekao što se dogodilo, a nije mogao skriti sreću kada su ga povratno nazvali i rekli da se na traci za sortiranje pojavila kutija s novcem. Ušteđevina je bila skoro netaknuta. Nedostajalo je oko 15 500 kuna, a on i njegova obitelj odmah su krenuli na put dug pet sati po svoje bogatstvo. 

Pogledajte kako se odjenuti na vrućinama:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije