Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale CAP-a

Sevi odjeću izabire sin, a Nina Badrić ima sobu za cipele

Severina i Nina Badrić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/30
06.10.2014.
u 10:00

Pjevačice su došle vidjeti sjajnu Matiju Vuicu i najbolju reviju te večeri

Modni vikend Schwarzkopf Cro-A-Porter u Zagrebu, točnije na zagrebačkom Plesu, glamuroznom završnicom "iskrcao je modne putnike" do nekog sljedećeg modnog leta. A na finalnom letu bile su i pjevačice Severina i Nina Badrić, modno osviještene dame koje danas određuju trendove, no nije uvijek tako bilo.

Ovom prilikom priznale su da su i one imale modnih lutanja.

Gafovi iz mladosti

– Ovako na prvu mislim da su moj najveći modni gaf, i to dugo, bili jastučići na ramenima. Obično sam ih na odjevne kombinacije pričvršćivala pribadačom, što bi se redovito otkačilo pa bi mi ispali negdje usred kafića. To je bila katastrofa. Naravno, uz frizure koje su mi često stajale loše ili čak nikako jer šišala sam se na ježa. Priznajem i da dugo, dugo nisam otkrila pincetu za čupanje obrva, a baš imam izrazito guste obrve – prisjeća se Severina.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Nina Badrić u mladosti je muku mučila s izborom onoga što joj pristaje.

– Bilo je tu puno krivih procjena krojeva koji izgledaju lijepo uživo, ali na televiziji nikako. Kao klinka sam gravitirala prema šminkerici. Nisam imala ni dark ni punk fazu. Odrasla sam na funku, a u toj ekipi su svi bili šminkerčići – kaže Nina.

Danas su im objema modni fetiš cipele. Nini čak toliko da priznaje: – Nisam ih brojila, ali imaju svoju sobu!

Senzualno, ali vrlo toplo

Fine salonke iz kolekcije Nina je izabrala i na finalu Cro-A-Portera, a Seve o svojoj kombinaciji za prigodu kaže:

– Ovo je Dolce&Gabbana iako je moj sin Aleksandar rekao da sam odjevena u buba maru. Uglavnom mi on bira kreaciju. Pitam ga sviđa li mu se. Ovu je, recimo, odobrio s pohvalama.

Obje pjevačice došle su isključivo zbog njima omiljene dizajnerice i prijateljice Matije Vuice čija je nova kolekcija i bila vrhunac modne večeri.

Foto: Marko Prpić/Pixsell

Vidjeli smo pri tome jednu sasvim novu Matiju – kolekciju večernjih i koktel haljina u kojima nije bilo ni jedne šljokice, ni komadića čipke. Svojim prepoznatljivim autorskim rukopisom ona je ovaj put ponudila dobro skrojene haljine od finog muslina te uz njih pripadajuće kapute i ogrtače. Boje je gradirala od puderastih tonova, da bi završila u ove jeseni najmodernijim nijansama vina, s tek pokojim plavim ili zelenim modelom. Kao i uvijek, to je Matija za senzualne žene.

Ovaj put biti će im i toplo.

>>Pogledajte nesvakidašnji događaj u Zračnoj luci Zagreb

>>Kada one dođu na reviju to je onda pravi modni spektakl!

>>TOP 15 komada koje bismo upecali s Cro-A-Portera sad i odmah

Komentara 2

Avatar R & I
R & I
10:12 06.10.2014.

Sa cime se zagadjiva Hrvatski covjek. Vecina gladuju, a Vecernji se bavi nekakvom Severinom i Ninom. Sramota Hrvatskog novinarstva

DU
Deleted user
11:00 06.10.2014.

ček dok mali otkrije čari filma, kako igranog tako i dokumentarnog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije