Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo terapeutkinji

'Seksam se s kolegom s posla i ne mogu prestati, a zaručena sam za drugog muškarca'

Shuttershock
19.11.2022.
u 21:15

Voli svog zaručnika, ali život s njim postao joj je dosadan i predivljiv, a seks s kolegom s posla je uzbudljiv i nezaboravan

 - Seksam se s kolegom s posla već neko vrijeme, iako bih se trebala vjenčati za drugog muškarca za šest mjeseci. Moj zaručnik je divan, ali život s njim je postao predividljiv i dosadan. Nedavno nam je došao novi zaposlenik u tvrtku. Ja sam imala nekih problema s laptopom i poslali su njega da mi pomogne, a mi smo odmah kliknuli. Jako je zgodan i zabavan, i razgovarali smo sat vremena dok nije popravio računalo. Kasnije mi je poslao poruku da ga zovem ako bilo što trebam - napisala je jedna žena u pismu terapeutkinji za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Nakon toga poslao joj je još jednu poruku u kojoj ju je pitao žuri li se kući ili ima vremena za otići na piće, a ona je odmah pristala na piće. Podijelili su bocu vina, a on ju je pozvao k sebi u stan. Rekao joj je da živi s dugogodišnjom partnericom, no da je ona trenutno odsutna jer je otišla kod svojih roditelja. Kad su došli u njegov stan, odmah ju je krenuo ljubiti. 

- Popila sam nekoliko pića, ali znala sam vrlo dobro što radim kada sam mu dopustila da me skine. Imali smo seks i bilo je tako drugačije i avanturistički, a ja sam radila stvari koje nikad prije nisam. Od tada se redovito seksamo i složili smo se da je pomalo i zabavno. Dogovorili smo se da nećemo imati osjećaje jedno prema drugome, no on je meni sve draži. Ne znam što da radim - nastavila je.

- Mislim da već razvijate osjećaje prema njemu. Oboje ste u ozbiljnim vezama i prevara nikad nije u redu. Ako vaš zaručnik nije muškarac vaših snova, onda se nemojte udavati za njega. Trebali biste biti radosni zbog predstojećeg braka, a ako vam je glava negdje drugdje, onda on nije pravi za vas i nije u redu da ga nastavite varati. Prekinite aferu s kolegom s posla, a svom zaručniku recite da se više ne osjećate dobro u vezi - odgovorila joj je Deidre. 

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Vasanocnamora
Vasanocnamora
00:01 20.11.2022.

Ova osoba ima ozioljne probleme. I VL to propagira....

HE
Herceg56
00:31 20.11.2022.

I ja znan popravit kompjuter bar što se ovog tiče.Ako je ona darodajka onda joj nema izmišljanja takva odmah pada.

TR
Tridvajeda
02:56 20.11.2022.

Opet indoktrinacija?! Ovo je čisti primjer podsvjesnih poruka, napisanih ne bi li se ženska populacija u RH dodatno moralno unakazila. Malo bi gurali "progresivne obitelji", u kojima bi valjda muž trebao prihvatiti da žive u istom kućanstvu on,njegova žena i valjda njen ljubavnik. Da si možda daju peticu ujutro u krevetu preko nje između njih?! Dok je pljuska preko zubiju bila prešutno zakonita, postojao je muž i otac. Danas mladiće treba odgajati da se ne zaljubljuju i da ne prave djecu Europljankama, jer ovaj ginocentrizam prelazi granice zdravog razuma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije