Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao i kralja i kraljicu herca

Tattoo umjetnica ispričala kakve tetovaže odbija raditi: "Natpise poput 'lojalnost' ili 'tatina curica'..."

TikTok/@thatlilnina
17.11.2022.
u 14:30

Bez obzira koliko volite svog tatu, tetovaže na kojima piše 'tatina curica' su katastrofalne; a što ste stariji to čudnije izgledaju, rekla je.

Čak i ako su sitne i ne vidi ih svatko i na prvu, tetovaže se trebaju shvatiti ozbiljno i treba se dobro promisliti prije nego se koža doživotno obilježi, smatra tattoo umjetnica Nina koja je na TikToku podijelila i koji su joj crteži i natpisi najmrži i ne bi ih nikad nekome napravila.

Na svom je računu @thatlilnina ispričala kako je imala priliku tetovirati i ljude po zatvorima, no postoje, ističe, tetovaže koje ne želi raditi i koje je već više puta odbila nekome napraviti.

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti

1/11

Riječ 'loyalty' (odanost)

To je jedna od riječi koje se nikada ne bi trebale tetovirati, kaže Nina i dodaje da "nitko tko to ima potrebu na sebe napisati trajnom tintom nije zaista lojalan."

Tetovaže na kojima piše 'self made' 

Tetovaže s ovim natpisom ova tattoo umjetnica naziva 'smećem' i kaže kako mrzi što ih baš mnogi zatvorenici žele; iako nisu nikad  ništa 'sami napravili'.

"Ako ste zatvoru i tetovirate si natpis self made, izgledate glupo. Niste ništa sami napravili, niste uspješan vlasnik softverske tvrtke, ni poduzetnik, već kriminalac...", kaže Nina.

@thatlilnina #greenscreen #fypシ #funny #foreducationalpurposesonly ♬ original sound - Lilnina

'Tatina (mala) curica'

I bez obzira koliko volite svog tatu, tetovaže na kojima piše tatina curica također su katastrofalne; a što ste stariji, to čudnije izgledaju, zaključuje i dodaje: "Zamislite bakicu u 70-ima koja preko cijele ruke ima natpis 'tatina mala curica'..."

Kralj i kraljica herca

Također, puno su me puta parovi tražili tetovaže kralja i kraljice herca, no uvijek sam ih odbila napraviti, rekla je.

- Možda su nekom lijepe, ne znam, ali meni su otrcane; a i ako bolje pogledate, vidjeti ćete da kralj ima nož zabijen u glavu; tko si to želi tetovirati?! - kaže Nina, prenosi The Sun.

Majka troje djece (31) potrošila je 290 tisuća kuna kako bi cijelo tijelo prekrila tetovažama!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije