Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korisnici ju utješili

Ima 20 godina i mrzi biti mlada mama: ‘Usamljena sam i moji prijatelji ne razumiju kako je to’

Tik Tok
17.11.2022.
u 15:30

U jednom od svojih nedavnih videa, Lauren je ispričala tešku stvarnost mlade mame

Svi roditelji, a posebno mame, znaju da odgoj djeteta može biti vrlo teško i naporno, a kako tvrdi jedna mlada mama, i usamljeno iskustvo. Mlada mama Lauren na Tik Toku je odlučila ispričati stvarnost o tome kako je biti 20-godišnja mama maloj bebi. Lauren ima jedno dijete, šestomjesečnog sina Brodya, a na svom profilu često dijeli videe s njim, te životni stil i modu, piše The Sun.

Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi!

1/6

U jednom od svojih nedavnih videa, Lauren je ispričala tešku stvarnost mlade mame. S obzirom na njezine godine, ona je jedina od njezinih prijateljica s djetetom i kao rezultat toga, majčinstvo je za nju do sada bilo poprilično izolirano i usamljeno iskustvo

- Mrzim biti mlada mama, osjećam se tako usamljeno. Nitko od mojih prijatelja ne shvaća kako je to i osjećam se kao da nitko nije uz mene. Oni su svi u nekom drugom svijetu i imaju neke svoje zajedničke teme u koje se ja nekako više i ne uklapam - rekla je.

No, Lauren je stvari sagledala s pozitivne strane i situaciju malo okrenula na šalu. Tako je rekla da da će njezin sin, kada krene na fakultet, cijeniti što ima mladu mamu koja će tada imati samo 40 godina, tako da stvari i nisu toliko loše. Njezin video ubrzo je skupio nekoliko desetaka tisuća pregleda, a mnoge mlade mame mogle su se poistovjetiti s Lauren, te su joj pisale svoja iskustva i savjete u komentarima.

@loz23b

I don’t have a Job so this is my version 😅😅😅

♬ sonido original - dani

 

@loz23b

 

♬ original sound - hennessy2.0

 

- Sad se tako osjećaš, ali proći će to. Sigurna sam da nisi sama - napisala je jedna korisnica.

"Ja imam 21 godinu, a moja mama 38. Pričala mi je da se osjećala isto ovako, ali da ne bi ništa mijenjala", komentirala je druga, a treća je dodala: "Želim ti svu sreću i ne brini seuskoro će i tvoji prijatelji doći na isto kao i ti."

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije