Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dječji sajam

Roditelji u potrazi za sniženjima, hit su bojanke u veličini djeteta

dječji sajam (1)
02.10.2010.
u 10:06

Među sajamskim novitetima su i najveće bojanke u Hrvatskoj visoke 70 i široke 50 centimetara, po cijeni od 40 kuna

Pravi mali raj za najmlađe, 5. dječji sajam, održava se ovog vikenda u Areni Zagreb. Igraonice, igračke, modne revije, klaunovi i bolnica za medvjediće u kojoj mališani mogu liječiti svoje plišane ljubimce, samo je mali dio veselog sajma. Roditelji pak koriste ovu priliku kako kako bi kupili odjeću, nova kolica ili sjedalicu i do 20 posto nižim cijenama. 

– Kupujemo pelene i maramice, a planiramo uštediti oko 30 kuna. Pogledat ćemo malo i odjeću – kaže mama 14-mjesečnog Ivana Beganovića, Nikolina Klišaić. 

– Na sajmu se dosta proda jer mojih proizvoda inače nema u trgovini. Roditelji ovako imaju priliku probati i upoznati se sa sling maramema za nošenje djeteta koje su snižene 380 na 200 kuna, a platnene pelene sa 75 na 60 kuna – kaže izlagačica Jelena Grbelja.

Među sajamskim novitetima su i najveće bojanke u Hrvatskoj visoke 70 i široke 50 centimetara, po cijeni od 40 kuna. Danas i sutra najmlađe očekuju modne revije, predstave, razgledavanje kola hitne pomoći i vatrgasaca...Sajam je otvoren od 10 do 19 sati, a ulaz je besplatan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije