Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Olakšajte si

Radite veliko čišćenje? Evo trikova kako se što bolje organizirati da sve očistite - bez umora

Shutterstock
19.10.2021.
u 07:00

Ako se ove metode držite i inače, ne samo kada radite 'generalku', kuća je čišća i imate manje kućanskih poslova za obaviti tijekom vikenda.

Napraviti veliko čišćenje doma nikada nije jednostavno, pogotovo kada imate malu djecu, ali Tiktokerica i majka Jen kaže da se sve može - samo ako se dobro organizirate. 

Otkrila je svojim pratiteljima kako se ona pripremi na 'generalku' koja, doduše, traje nekoliko dana, ali smatra kako je to bolje nego kada se sve želi odraditi u jedan dan ili vikend, pa neki dijelovi kuće budu površno očišćeni jer više nemate vremena ni snage.

Na jedan papir Jen nacrta cijeli raspored - svaki dan čisti drugu prostoriju, eventualno dvije, ali im se posveti maksimalno i kada dođe vikend bude slobodna jer je cijeli posao podijelila na tjedan.

Dnevno vam je potrebno 30 do 60 minuta, pa nećete osjećati pretjerani umor od čišćenja.

Pratitelji su oduševljeni i, kako kažu, jedva čekaju isprobati ovu metodu, ali i mnoge druge koje Jen redovito dijeli na svom TikTok profilu.

@cleanwithjen

Reply to @suzie_cleanwithme My Cleaning Secrets Exposed ##cleantime ##cleaningmyroom ##cleaningmotivation ##cleaningasmr ##cleaningroutine ##scottishgirl

♬ Rollin' (feat. Burna Boy) - MIST

Najčešće pogreške koje radite pri kuhanju kave, a uništavaju joj okus!

Kokosovo ulje za prehranu, čišćenje, njegu... Odlični razlozi da ga imate u svojoj kuhinji

1/9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije