Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'o prekidima s bivšima'

Psiholog savjetuje: Na prvom spoju pitajte ovu jednu stvar, da se kasnije ne biste razočarali...

Shuttershock
06.08.2022.
u 07:00

- Bivši mi je rekao da djevojka s kojom je bio prije mene nije mogla prijeći preko toga što ju je prevario; trebala sam tada znati da ćemo i mi prekinuti jer će me varati... - podijelila je jedna djevojka.

Kad smo zaljubljeni skloni smo ignorirati i očite mane partnera pa nam često promaknu i stvari koje bismo inače primijetili. Psiholog @Daniel Acon zato na TikToku savjetuje da čim s nekim počnemo izlaziti, jednu stvar pitamo potencijalnog partnera; i tako sebe poštedimo eventualnog razočarenja kasnije... 

U svom TikTok videu Acon savjetuje da se od potencijalnog partnera što prije dozna kako su završile njegove/njene prijašnje ljubavne veze i kad im obično u vezama stvari 'krenu po zlu'...

- Morate otvoreno pitati zašto su mu/joj prijašnje veze završavale i postoji li neki 'kamen spoticanja' koji je bio problem u svima njima - rekao je. 

 5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju

1/5

To će vam, dodaje, o toj osobi otkriti mnogo više nego što vam je sama rekla...

'- Prirodno je da su na početku veze svi skloni pokazati samo najbolje osobine i prikriti eventualne mane - objasnio je, a mnogi su se Tiktokeri s njim složili.

- Meni je bivši rekao da djevojka s kojom je bio prije mene nije mogla prijeći preko toga što ju je prevario; trebala sam tada znati da ćemo i mi prekinuti iz istog razloga... - podijelila je jedna djevojka.

- Žao mi je što svoje bivše djevojke nisam više toga o njima pitao na početku veze jer bih možda na vrijeme shvatio da su prikriveni 'narcisi'- napisao je jedan Tiktoker, dodavši da su 'obje njegove bivše cure u svojim kasnijim vezama partnere izluđivale s istim ponašanjima zbog kojih ih je i on ostavio.

- Ja sam svog bivšeg odmah pitala za prijašnje veze, a rekao mi je da su ga zadnje dvije cure ostavile jer nisu imale dovoljno vremena i prostora za sebe - napisala je jedna djevojka i objasnila kako ga je baš jučer ostavila jer ju je 'gušio'.

- Problem kod tog pitanja je što većina neće iskreno odgovoriti, a mnogi će za prekid okriviti drugu stranu - napisala je jedna žena-

- Ljudi lažu ... - dodala je druga i TikTokerima savjetovala da dobro zapamtite sve što im partneri kažu o prekidima bivših veza; pa ih ponovno pitaju za dva mjeseca. "Vidjeti ćete se koliko će im se odgovori razlikovati!", dodala je, a prenosi The Sun.

Znate li što trebate napraviti ako vas ubode osa? Nekoliko stvari nikako ne biste smjeli!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
15:05 06.08.2022.

Sve je do osobe ne mora značiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije