Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spa

Prirodan izvor vitalnosti – Mrtvo more

Alma K.
Foto: VL
14.02.2020.
u 15:49

Blagotvorni učinci soli Mrtvog mora u srži su brenda Alma K. koji ih spaja s čistim biljnim ekstraktima i najfinijim uljima te koži nudi vrhunsku njegu i umirujuć osjećaj. U subotu 22. veljače u paketu s Ordinacijom i Večernjim listom potražite Alma K. detoks-masku za tijelo s više od 20 jedinstvenih minerala iz Mrtvog mora.

Zbog svoje pozicije na najnižoj točki na Zemlji, Mrtvo more sadrži kombinaciju jedinstvenih minerala što ga čini najpoznatijim prirodnim lječilištem u svijetu. Blato Mrtvog mora osobito je bogato mineralima koji su poznati po tome da se brzo apsorbiraju u kožu što donosi brojne  prednosti; aktivniji protok krvi, regulacija sebuma, dubinsko čišćenje samo su neke od njih. Uz to, sol koja sadrži jedinstvenu kombinaciju minerala čisti pore i radi nježan piling.

U subotu 22. veljače u paketu uz Ordinaciju i Večernji list ne propustite dar Alma K. detoksikacijsku mineralnu masku za tijelo. Maska u svom sastavu ima više od 90% vode iz Mrtvog mora te sadrži čak 21 jedinstveni mineral, stoga pruža zdrav sjaj, hranjivost i potrebnu njegu vašoj koži.

Minerali Mrtvog mora poznati su po svojim snažnim obnavljajućim svojstvima. Smanjuju suhoću i upale, poboljšavaju elastičnost i čvrstoću, umanjuju pore i smiruju crvenilo te vraćaju koži hidrataciju.

U subotu 22. veljače ne propustite dar uz Ordinaciju i Večernji – detoksikacijsku mineralnu masku za tijelo – i osjetite snagu Mrtvog mora u vlastitoj kupaonici.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije