Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korisnici reddita oduševljeni postupkom

Prevario je suprugu pa mu se vlastita majka osvetila: "Njegovog sam psa poklonila njegovoj bivšoj!"

Shutterstock
13.10.2022.
u 14:30

Tvrdi da je psa potpuno zanemarivao, te da ga je držao samo iz razloga da napakosti bivšoj ženi što ga je izbacila iz kuće

Jedna majka uzela je stvar u svoje ruke i odlučila se osvetiti svome odraslom sinu koji je prevario svoju ženu s kolegicom s posla, pa je tako odlučila pokloniti njegovog psa ni manje ni više nego - njegovoj bivšoj supruzi, piše Mirror

Naime, majka je odlučila sina 'udariti' gdje ga najviše boli, pa je odvela njegovog border collieja u kuću njegove bivše žene i djece, dok je on radio u inozemstvu. 

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak:

1/15

- Volim svoga sina svim srcem, ali zaista je napravio najveću glupost ikada. Vjenčao se s 20 godina, a njegova bivša žena je već imala trogodišnju kći koju sam voljela kao vlastitu unuku. Imali su i jedno zajedničko dijete, mog drugog unuka koji ima dvije godine. Bili su savršena obitelj, ali on je to upropastio aferom koju je imao s kolegicom s posla. Bivša žena ga je istjerala iz kuće i on se odlučio vratiti kod mene - napisala je u objavi na Redditu.

Kako je mjesečno samo 12 dana kod kuće, nije htio iznajmljivati stan i majka mu je dopustila da bude kod nje. No, on se odlučio osvetiti svojoj supruzi, pa je doveo svog psa s njim, kojeg djeca obožavaju. Pas je velik i tamo gdje je živio imao je savršene uvjete: ogromno dvorište, puno staza za šetnju i veliki park za pse. Majka tvrdi kako ona živi u stanu u centru grada i nema uvjete za psa, a pogotovo ne tako velikog. Također, njezin sin je, kako kaže, potpuno zanemario psa i zapravo ga drži samo kako bi napakostio bivšoj jer ga je izbacila iz kuće.

- Dok je on radio u inozemstvu, nazvala sam njegovu bivšu suprugu i pitala ju žele li psa natrag. Skoro je zaplakala od sreće i ja sam odmah spakirala sve što je pripadalo psu i odvela ga tamo. Moji unuci bili su presretni. No, kada se moj sin vratio kući počeo me nazivati raznim pogrdnim imenima jer sam dala njegovog psa, na što sam mu ja samo rekla da više neće biti dobrodošao u moj dom ako pokuša otići po psa i opet ga uzeti - objasnila je.

Korisnici Reddita stali su na stranu majke, te pisali kako njezin sin drugo nije niti zaslužio. 

- On samo misli na sebe. Nije ga briga ni za psa, ni za vas, ni za djecu, a ni za ženu. Lijepo je što mu nakon svega uopće dopuštate da ostane kod vas - napisala je jedna korisnica.

"Inače ne podržavam poklanjanje nečijeg ljubimca bez znanja vlasnika, ali u ovom slučaju je definitivno opravdano", komentirala je druga, a treća je dodala: "Svaka čast na ovome i na tome što ste i dalje dobra svekrva njegovoj bivšoj."

Terapeutkinja otkriva što treba izbjegavati za dobar odnos sa svekrvom: 'Nemojte se nikada žaliti na muža!' 

Ključne riječi

Komentara 1

AN
ante7
15:09 13.10.2022.

Baš ga je zeznula.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije