Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi u vezi

Potražila pomoć psihoterapeutkinje: 'Volim svog dečka, ali ne može me seksualno zadovoljiti'

Shutterstock
15.07.2020.
u 20:00

Dugo je bila djevica, a sada kada ima partnera ne može postići orgazam.

Jedna 40-godišnjakinja požalila se savjetnici za odnose Deidre da je bila djevica sve dok nije upoznala sadašnjeg partnera. "Bila sam punija i sramila sam se svog tijela, ali napokon sam našla muškarca koji me stvarno voli zbog toga kakva sam osoba. Govori mi da sam prekrasna, seksi, privlačna... Dosta eksperimentiramo u seksu, isprobavamo svašta, ali jednostavno mi to nije to."

Ima osjećaj da je sve to posljedica neke traume iz djetinjstva i da tijekom seksa ona jednostavno isključi osjećaje i ne uživa. "Želim samo uživati u seksu..."

Prestižni magazin izdvojio je najljepše hrvatske plaže: Je li i vaša omiljena na listi?

Deidre joj je rekla da potraži pomoć i pokuša otkriti kakva trauma je to uzrokovala, ako se ne sjeća točno. "Probaj otkriti i što te uzbuđuje i pomaže da postigneš orgazam."

Komentara 1

VH
volim.hrvatsku65
21:46 15.07.2020.

Tina, vec sam ti pisao , javi se !!!! Ja cu te zadovoljiti i RAZVALITI , tanje ces srati nego pisati !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije