Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Niska bez kraja

“Postupke Dolores Lambaše morat će riješiti institucije!”

dolores lambaša
anto magzan/pixsell
30.11.2009.
u 17:35

Već ranije kad je obračun dviju ljubavi Josipa Radeljaka počeo preko Doloresina bloga, voditeljica je najavila tužbu protiv glumice. Nakon intervjua na Novoj TV njezina je odluka, kaže, dobila još jače temelje.

Ne planiram ništa komentirati, ja mislim da se takve stvari definitivno rješavaju u nekim institucijama – jedini je komentar Vlatke Pokos koja je u nedjelju bila glavna tema ekskluzivnog intervjua glumice Dolores Lambaše koji je objavljen u emisiji "Red Carpet". Već ranije kad je obračun dviju ljubavi Josipa Radeljaka počeo preko Doloresina bloga, voditeljica je najavila tužbu protiv glumice. Nakon intervjua na Novoj TV njezina je odluka, kaže, dobila još jače temelje.

Trakavica se nastavlja

Naime, u obraćanju naciji današnja djevojka Vlatkina bivšeg supruga, na račun 39-godišnje voditeljice sasula je mnoge optužbe i upozorenja.

– Vlatka Pokos me nije trebala tjerati da idem ovako nisko... Ona već dvije i pol godine izvrće istinu vezanu uz razvod njezina braka. Mislim da je dosta – rekla je Lambaša u nekoliko navrata, braneći pred kamerama Nove TV čast obitelji Radeljak. Ne bi li u tome i uspjela, najavila je i objavu intimnih fotografija V. Pokos, koje navodno posjeduje.

– Vlatka je rekla da joj se brak raspao jer ga nije konzumirala. Postoje fotografije koje dokazuju da je taj brak i te kako konzumirala – istaknula je Dolores te oštro nastavila iznositi "prljavi veš".

Glavni razlog razvoda Pokos – Radeljak, tvrdi Dolores, Vlatkino je fizičko zlostavljanje osmogodišnje Lane Radeljak. Iako se te optužbe još provjeravaju na sudu, prema glumičinim riječima kćer Ene Begović i Radeljaka zbog Vlatkine ruke jednom je prilikom osam dana imala masnicu ispod oka. Tu optužbu Dolores je Vlatki nedavno uputila i u otvorenom pismu na svojemu blogu. Tada je napisala: “Eventualno Vam mogu pomoći oko odabira psihijatra koji će Vam uz pravilan odabir lijekova sugerirati kako navečer leći i ujutro se probuditi nakon svih zlostavljanja koje ste, iz vlastite nesigurnosti i potrebe za manipulacijom, počinili nad Lanom Radeljak. Još jednom, od srca Vam želim – zatvor”, napisala je Lambaša. Iako se ovaj put nije htjela osvrnuti na javne osude, voditeljica je taj put bila hrabrija te je izjavila.

– Vrlo neinteligentno od Dolores. Dala se uvući u jako opasnu igru. Iako iz nje progovara moj bivši suprug, poručit ću joj neka pazi jer bi se ono što želi drugima moglo dogoditi i njoj. Ona ionako ima iskustva s uhićenjima – uzvratila je Pokos.

Zarada na Radeljacima

Iznenađena i nadasve šokirana Dolores pred milijunskim je auditorijem rekla da je Pokos svu svoju odjeću od Dikana dobila dva dana poslije napuštanja stana na Cvjetnom trgu. Navela je i da je Radeljak u vrijeme braka s Vlatkom morao otići psihijatru.

– Jako je umoran od svega toga. Vlatka Pokos prezime Radeljak zbog zarade koristi već dvije i pol godine. Na njemu je dosad zaradila oko 100.000 eura – kazala je Dolores Lambaša.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije