Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zatražila pomoć

'Posljednji put kad sam se seksala sa suprugom bilo je na medenom mjesecu - prije četiri godine!'

shutterstock
23.11.2020.
u 22:42

Otkrila je kako su oni uvijek imali uzbudljiv seksualni život, ali nakon što je njezinom suprugu nedugo nakon vjenčanja dijagnosticiran dijabetes, on više uopće ne želi ni razmišljati o seksu s njom.

- Posljednji put kada sam imala seks sa suprugom bilo je prije četiri godine na našem medenom mjesecu. Osjećam se tako odbijeno i zapostavljeno. On ima probleme s održavanjem erekcije zbog njegovog dijabetesa, ali ne želi pričati s liječnikom o tome - napisala je jedna žena za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Ona ima 40 godina, ali još uvijek želi biti seksualno aktivna sa svojim suprugom. Otkrila je kako su oni uvijek imali uzbudljiv seksualni život, ali nakon što je njezinom suprugu nedugo nakon vjenčanja dijagnosticiran dijabetes, on više uopće ne želi ni razmišljati o seksu s njom.

Želi mu pomoći, no on je veoma tvrdoglav pa za savjet pita stručnjakinju.

- Možda se osjeća poniženo, ali recite mu da ne smije dopustiti da vam sramota pokvari vezu. Njegov će mu liječnik moći ponuditi pomoć, ali i podršku može pronaći u raznim grupama za dijabetičare. Također mu mogu pomoći razne vježbe za probleme s erekcijom, ali imajte na umu da postoji puno načina kako biste oboje dobili zadovoljstvo, a da to nije kroz seks - odgovorila joj je Deidre.

Bivša balerina s Alzheimerovom bolesti i dalje se sjeća kako je plesala na Labuđe jezero:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije