Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPREZ

Pokušavate li smršavjeti, izbjegavajte izjelice

pizza
03.02.2012.
u 13:59

Želite li smršavjeti, izbjegavajte jesti u društvu s onima koji hedonistički uživaju u obrocima

Trudite li se nemilice izgubiti kilograme, jedan od savjeta koje biste trebali poslušati jest i – ne jesti s osobama koje vole hedonistički uživati u obrocima. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Radboud zaključili su da količina hrane koju pojedemo ne ovisi samo o tome što je pred nama servirano nego i o tome s kim jedemo.

Tako je u njihovoj studiji čak zabilježeno da žene koje jedu uza svoje partnere pojedu jednake količine hrane kao oni iako je dobro poznato da im toliki unos kalorija nije potreban.

Profesor Roel Hermans, koji je vodio istraživanje, otkrio je da su time potvrdili prethodne studije koje su pokazale kako žene uglavnom grade svoje prehrambene modele prema drugima.

Ključne riječi

Komentara 3

PI
pizd00n
15:43 03.02.2012.

Glupost, pa ne možeš pojesti više nego što realno stane u tebe. To znači da bi ja jedeći sa svinjama u svinjcu mogao pojesti 20 kg napoja iz razloga što ta prasčad nema granica u jelu, isto kao i neki ljudi.

DU
durica
18:24 03.02.2012.

A kod mene je skroz obratno - svi drugi svoje prehrambene modele grade prema mojima. I niš im ne fali!!!

KA
karambita
10:02 04.02.2012.

Text je obicna glupost. Ja imam prijatelje koji vole jesti, ali kad odemo na rucak ili veceru, ja jedem onoliko koliko meni odgovara...pa ne jedem ja njihovim ustima....to bi isto bilo kad bi netko napisao da ljudi ne obracaju paznju na hrvatske politicare jer ce i sami postati lopovi..toliko od mene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije