Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
magična modna priča

Pogledajte kako 'zvuči' sounds of White kroz objektiv Mare Milin

Sounds of White
Foto: Mare Milin
1/15
16.03.2016.
u 07:40

Za Loredanu je bijela boja više od inspiracije, jasno je da ju doživljava iz više aspekata, te asimetriju ,dekonstrukciju, perforacije te 3D elemente vješto i neponovljivo koristi u gradnji svoje vizije.

Sounds of White najnovija je magična modna priča iz Charlie designa nastala u suradnji s poznatom fotografkinjom Mare Milin.

Prepoznatljiva avangardna estetika monokromatskim magnetizmom pomiče granice; skupturalne forme s lakoćom pretvara u nosive elemente.

Za Loredanu je bijela boja više od  inspiracije, jasno je da ju doživljava iz više aspekata, te asimetriju ,dekonstrukciju, perforacije te 3D elemente vješto i neponovljivo koristi u gradnji svoje vizije. Rezanjem traka, krugova,apliciranjem cjevastih detalja od  minimalističke baze gradi individualan pristup.

Topovi, kombinezoni, haljine, hlače s lakoćom se mogu nositi na više načina; vezanjem ili kopčanjem mijenjaju svoj primarni oblik. Gola leđa, asimetrične hlaće, trake, krugovi, prozirni rubovi, gumeni detalji stavljeni su u funkciju avangardnog ljeta.

Cijeli koncept dodatno osnažuju novi modeli ručno rađenih šupljikavih cipela i čizama. Mare Milin je ovaj put dobila inspiraciju na samom snimanju, a isto je styling odradila u dvije varijante;  tvrda i meka, muška i ženska, tough i smooth, oštro i blurano"

„Za pristup ovim image fotografijama inspirirao me sam model, Anamarija Crnoja, koja se privatno s lakoćom „prebacuje“ između androginog i ženstvenog principa. Promatrala sam je iza kulisa snimanja i stvorila se ideja o dvojnosti osobe, muškog i ženskog principa u nama. Realizacije ideje kumovala je fotografska tehnika snimanja s vrlo kratkom ekspozicijom i vrlo dugom ekspozicijom, u kombinaciji s izrazom i pozom. Na kraju dobili smo taj jedan moderan Victor/Victoria proizvod, upakiran u nijanse bijele boje.“ Mare Milin.

>>Kruške, jabuke, banane u modi i kuhinji!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije