Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOTEL ESPLANADE

Plesom na svili na popularnoj Oleander terasi počela ljetna sezona

Terasa Oleander hotel Esplanade
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/16
05.06.2014.
u 14:12

Najavljena brojna ljetna zbivanja, uz ostalo i praćenje svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu

Najprestižniji zagrebački hotel, Esplanade sinoć je svečanim domjenkom obilježio početak ljetne sezone na slavnoj Oleander terasi.

Tom prigodom hotel je proslavio i odlične rezultate u poslovanju, kao i priznanja koja je primio u proteklih nekoliko mjeseci.

Generalni direktor Esplanade Ivica Max Krizmanić, rekao je: Planiramo dosta ljetnih aktivnosti i ukusnih promocija, od pripreme steakova na otvorenome, tematskih večeri uz DJ glazbu, promocije ljetnih pića i poslastica, do praćenja otvorenja i nogometnih utakmica nadolazećeg Svjetskog nogometnog prvenstva, a bit će i dodatnih iznenađenja.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

Hotel je uzvanike počastio ljetnim poslasticama šefice kuhinje Ane Grgić i tradicionalnim Esplanadinim štruklima. Pred gostima su se pripremali mesni specijaliteti s grila koji će biti u ponudi terase cijelo ljeto. A uzvanici su kroz večer ispijali koktele nagrađivanih barmena, i zasladili se domaćim sladoledom i primamljivim slasticama višestruke prvakinje u slastičarstvu, Mirjane Špoljar.

Povod okupljanju bilo je i predstavljanje novog ljetnog izdanja hotelskog magazina ESPLANADE View, koji je pripreman i tiskan u suradnji s izdavačkom kućom Zaposlena d.o.o.

Novi broj donosi zanimljive teme, poseban modni editorijal, predstavljanje Međimurja, zagrebačka top mjesta za izlaske, ali i intervju sa slavnim svjetski poznatim fotografom Peterom Lindberghom te irskom plesnom skupinom Lord of the Dance.

Brojni uzvanici, diplomati i osobe iz javnog života uživali su u ugodnoj večeri i dobrom društvu uz ljetne hitove po izboru DJ Luca Goye te u odličnom nastupu saksofoniste Vanje Ilekovića.

Posebnu pažnju i oduševljenje okupljenih izazvao je akrobatski performans Udruge Traumatic Arts koji su sa sedam metara visoke konstrukcije tijekom večeri izvodili zračne akrobacije na ringu i atraktivan ples na svili.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije