Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SPAVAĆA SOBA

Ovo je najpopularnije mjesto za vođenje ljubavi kod kuće

Seks
Foto: Thinkstock
1/6
20.11.2017.
u 18:01

Prema istraživanju Skyn Condomsa, čak 74% osoba starih između 18 i 34 godine seksualni život začinjava vođenjem ljubavi u dnevnom boravku.

Koji je ključ održavanja vašeg seksualnog života? Prema riječima seksualnih terapeuta radi se o - novitetu.

Bez obzira radi li se o novoj tehnici, predigri ili novim lokacijama, novost je ona stvar koja garantira da partneri žudjeti jedno za drugim tijekom godina koje dolaze. Prema novom istraživanju, 'milenijalci' su prihvatili ovaj savjet, javlja Womenshealtmag.

Prema istraživanju Skyn Condomsa, čak 74% osoba starih između 18 i 34 godine seksualni život začinjava vođenjem ljubavi u dnevnom boravku. Među ostalim 'vrućim' lokacijama za vođenje ljubavi su tuš (74% ispitanih voli se otuširati prije vođenja ljubavi). Iza tuša je automobil nakon kojeg slijedi praonica rublja. Seks im je poželjan i na plaži. 

Seks
1/5

Komentara 3

AL
alf
22:21 20.11.2017.

Zutilo od lista, to je dnevni tisak u Hrvatskoj.

SC
schwertransport
18:42 20.11.2017.

najljepse je ujutro dok je milokliz pun šćabe a pi.da poduprta zdrekom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije