Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spriječite

Lovi vas glavobolja nakon seksa? Ovo je dobro znati....

Seks
Thinkstock
18.11.2017.
u 13:18

Stručnjaci savjetuju i da se pokušate opustiti što je više moguće prije i tijekom seksa

Sekunde nakon orgazma, nalazite se na krevetu sa strašnom glavoboljom?

Niste jedini. Umjesto da uživate u postsekuslanom sjaju, vi s čašom vode tražite paracetamol ili brufen kako biste se riješili strašne boli. Nimalo ugodno.

Stručnjaci još uvijek ne znaju točan uzrok zašto se to događa, ali vjeruje se da do glavobolje dolazi zbog hormona. 

Ono što bi svakako bilo dobro, jest pokušati spriječiti nastanak glavobolje. Pijte dovoljno tekućine, posebice prije samog seksa ako imate priliku. 

Stručnjaci savjetuju i da se pokušate opustiti što je više moguće prije i tijekom seksa te da popijete neki analgetik sat vremena prije seksa ako vas redovno hvataju glavobolje nakon orgazma.

Iako se ovo ne smatra najboljim rješenjem, ali svakako bi vam trebalo pomoći da ne budete u grču zbog straha od glavobolje nakon seksa. 

Seks
1/8

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije