Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Previše?

Ovo je 10 stvari koje žene žele da muškarci razumiju

par
Foto: Thinkstock
11.12.2013.
u 13:02

Žene imaju svoje "male" želje koje se tiču njihovih partnera. Iako mnogi mogu pomisliti da su žene vrlo zahtjevne i kako očekuju previše, možda to i nije tako. Evo što poručuju muškarcima

Muškarci i žene poprilično su različiti, posebice kada je riječ o komunikaciji i razumijevanju govora tijela. Gdje nastaje zastoj? Popis deset stvari koje žene očekuju da muškarci razumiju objavljen je na portalu TOI.  Evo što poručuju:

1. Kada žena govori, slušajte je s pozornošću. Time ćete dokazati da vam je zaista stalo.

2. Budite dovoljno "pametni" i ne povezujte svako ženino loše raspoloženje s PMS-om. Žene su ponekad ljutite i zbog drugih razloga.

3. Muškarci moraju razviti EQ (emocionalnu inteligenciju). To ne znači da moraju plakati na romantične komedije nego samo da moraju biti malo osjećajniji prema ženama.

4. U odnosu sa ženama komunikacija je ključni faktor za rješavanje problema. Bez razgovora problem se neće riješiti niti će nestati sam od sebe.

5. Žene žele da muškarci pokažu vještine ophođenja sa ženinim prijateljima i članovima obitelji, čak i onda kada im isti ti ljudi nisu posebno dragi.

6. Neće prigovarati zato što vam često kuhaju vaša omiljena jela, ali ponekad im je zaista potreban odmor od kuhanja. Bilo bi lijepo kada bi se muškarac "odužio" na način da ponekad nešto skuha. Nije bitno što, iznenadite je. Bez obzira kako ispadne, žena će to jako cijeniti.

7. Razina mačizma kod muškaraca ne raste proporcionalno s brzinom kojom vozite automobil. Žene ne vole kada vozite auto kao da vas netko naganja.

8. Ponašajte se zaštitnički prema ženi, ali ne opsesivno. Žene nisu ničije "vlasništvo".

9. Žene jednostavno vole romantiku, posebice kada im muškarac izjavljuje koliko je voli i koliko mu znači. Na koji način ćete to učiniti, to je vaš izbor.

10. Najlakši i najbrži način da izgubite ženu je da joj lažete. Nemojte to činiti.

>>Potvrđeno: Zaista možemo umrijeti zbog slomljenog srca

>>Ovo je pet velikih laži o braku

Komentara 3

10
10ye
14:33 11.12.2013.

dodatak uz 1-uživajte svaki dan slušajući tračeve s njenog posla jedno 2 sata dodatak uz 4-razgovara se samo o onome što nju muči i to tako da je On kriv za sve dodatak uz 6-kod suvremene žene "često kuhati" značiči jednom tjedno/mjesečno

Avatar targus
targus
18:32 11.12.2013.

ovaj članak je napisan kao da su žene mala krhka bića, i treba ih maziti i paziti kao kap na dlanu. u današnje doba su žene prefrigane i iskorištavaju svako omekšavanje muškarca na njihovu glumu,..tako da im više ništa ne vjerujem

Avatar morski covik 1
morski covik 1
17:44 11.12.2013.

Zena pokusava cijeli zivot promijeniti svog muskarca. Jednom kad to uspije on joj vise nije zanimljiv. Zato ignorirajte sve ove gluposti, nastavite po svom... Zene vole tihu patnju i dramu jednako kao i romantiku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije