Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski Instagrameri

Ovim su fotografijama Hrvatske očarali strance i napravili fantastičnu promociju Lijepe naše

Ljepota Hrvatske. fotografije s Instagrama
Instagram
13.09.2017.
u 07:22

Domagoj, Josip, Željka i Jasminka na svojim profilima zajedno okupljaju više od 200.000 pratitelja iz cijelog svijeta

Ljeto je završilo, ali turistička sezona u Hrvatskoj ima još mnogo toga ponuditi.

Dok neki žale za ljetnim danima ispunjenim kupanjem i traženjem osvježenja na nekoj od brojnih hrvatskih plaža, drugi su jedva dočekali hladnije dane kako bi uživali u nešto drukčijem odmoru, primjerice, gastronomiji, wellnessu, bicikliranju ili trčanju. 

A te ponude u Hrvatskoj ima poprilično. svjesni su toga i vodeći hrvatski instagrameri koji promoviraju Hrvatsku, Domagoj Sever (@domagojsever), Josip Kramarić (@croatia_instagram) i Željka i Jasminka Đaković (@putopis). 

 

Ljepota Hrvatske. fotografije s Instagrama
1/16

Domagoj Sever talentirani je fotograf i travel bloger čije je fotografije objavio National Geographic, a ove godine imao je i izložbu u Bruxellesu u povodu Noći muzeja.

Josip Kramarić pokretač je profila @croatia_instagram i #crostagram koji okuplja više od 87.700 pratitelja iz cijelog svijeta. Rijetko se nađe turist, domaći ili strani, koji u svojim objavama na Instagramu ne koristi #crostagram.

Jasminka Đaković, nakon desetogodišnjeg iskustva rada u medijima i marketingu, sa sestrom Željkom otvorila je agenciju Putopis. Tako je nastao i profil @putopis, na kojem se promoviraju ljepote Hrvatske i putovanja.

Njih troje, zajedno s partnerom, Turističkom zajednicom Istre, pokrenuli su akciju darivanja pod nazivom „Jesen u Istri“ na Instagramu.

Oni svakodnevno primaju mnogobrojne upite od stranaca o Hrvatskoj koji traže savjete putem Instagrama – savjete o putovanju, smještaju,restoranima, lokacijama, zanimljivostima itd. Instagrameri s turistima komuniciraju na dnevnoj bazi pa se prirodno nametnula ideja o darivanju te suradnji s Turističkom zajednicom Istre, koja je odavno prepoznala važnost društvenih mreža i kroz svoj projekt ShareIstria. 

Domagoj, Josip, Željka i Jasminka na svojim profilima zajedno okupljaju više od 200.000 pratitelja iz cijelog svijeta. Kroz akciju darivanja „Jesen u Istri“, koja traje od 13. do 17. rujna, troje sretnika imat će prilike ove jeseni boraviti i uživati u Istri. Sve detalje, kako se uključiti, možete potražiti na profilima @domagojsever @croatia_instagram i @putopis.

 

Komentara 7

Avatar BUJICA
BUJICA
08:27 13.09.2017.

Lijepa naša,nezavisna,slobodna,demokratska,RH!Ovakove lijepote kao u RH nema nigdje na svijetu.Zato i jesmo top destinacija za strance!

PR
prajdali100
07:37 13.09.2017.

Bravo ljudi ! Svaka vam čast.

AU
austrougarskigeneral
10:21 13.09.2017.

super slike

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije