Naslovnica Lifestyle Putovanja

Ovim su fotografijama Hrvatske očarali strance i napravili fantastičnu promociju Lijepe naše

Domagoj, Josip, Željka i Jasminka na svojim profilima zajedno okupljaju više od 200.000 pratitelja iz cijelog svijeta
13. rujna 2017. u 07:22 7 komentara 21861 prikaza
Ljepota Hrvatske. fotografije s Instagrama
Foto: Instagram

Ljeto je završilo, ali turistička sezona u Hrvatskoj ima još mnogo toga ponuditi.

Dok neki žale za ljetnim danima ispunjenim kupanjem i traženjem osvježenja na nekoj od brojnih hrvatskih plaža, drugi su jedva dočekali hladnije dane kako bi uživali u nešto drukčijem odmoru, primjerice, gastronomiji, wellnessu, bicikliranju ili trčanju. 

Novi Vinodolski: Češke turistkinje fotografiraju se s mobitelom na rivi Radmila Kovačević Ovo može biti početak nove zlatne ere domaćeg turizma

A te ponude u Hrvatskoj ima poprilično. svjesni su toga i vodeći hrvatski instagrameri koji promoviraju Hrvatsku, Domagoj Sever (@domagojsever), Josip Kramarić (@croatia_instagram) i Željka i Jasminka Đaković (@putopis). 

 

Ljepota Hrvatske. fotografije s Instagrama
1 / 16
Ljepota Hrvatske. fotografije s Instagrama

Domagoj Sever talentirani je fotograf i travel bloger čije je fotografije objavio National Geographic, a ove godine imao je i izložbu u Bruxellesu u povodu Noći muzeja.

Josip Kramarić pokretač je profila @croatia_instagram i #crostagram koji okuplja više od 87.700 pratitelja iz cijelog svijeta. Rijetko se nađe turist, domaći ili strani, koji u svojim objavama na Instagramu ne koristi #crostagram.

Jasminka Đaković, nakon desetogodišnjeg iskustva rada u medijima i marketingu, sa sestrom Željkom otvorila je agenciju Putopis. Tako je nastao i profil @putopis, na kojem se promoviraju ljepote Hrvatske i putovanja.

Njih troje, zajedno s partnerom, Turističkom zajednicom Istre, pokrenuli su akciju darivanja pod nazivom „Jesen u Istri“ na Instagramu.

Oni svakodnevno primaju mnogobrojne upite od stranaca o Hrvatskoj koji traže savjete putem Instagrama – savjete o putovanju, smještaju,restoranima, lokacijama, zanimljivostima itd. Instagrameri s turistima komuniciraju na dnevnoj bazi pa se prirodno nametnula ideja o darivanju te suradnji s Turističkom zajednicom Istre, koja je odavno prepoznala važnost društvenih mreža i kroz svoj projekt ShareIstria. 

Domagoj, Josip, Željka i Jasminka na svojim profilima zajedno okupljaju više od 200.000 pratitelja iz cijelog svijeta. Kroz akciju darivanja „Jesen u Istri“, koja traje od 13. do 17. rujna, troje sretnika imat će prilike ove jeseni boraviti i uživati u Istri. Sve detalje, kako se uključiti, možete potražiti na profilima @domagojsever @croatia_instagram i @putopis.

španjolci u Hrvatskoj na dvotjednom odmoru odlična ideja Čuli su da je Hrvatska 'raj' i napravili nešto što nisu požalili Finalisti izbora za najbolji turistički apartman ili kuću za odmor u Europi 'European Holiday Home Award' objekti za odmor Ovih 12 apartmana i kuća iz Hrvatske natječe se za titulu najboljih u Europi Turistički bum Popunjeni smo 82%, no strance ljuti kad vide “sori, ne radi”

 

VIP izdvaja za Vas