Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Otkrijte magične Gorenje Superior i Advanced sušilice rublja

Gorenje
Foto: Gorenje
1/3
14.09.2023.
u 12:00

Svježi zrak može donijeti mnogo dobrobiti, poput jačanja imunološkog sustava, pomoći u oslobađanju od stresa, tjeskobe i mnogih drugih. No, nije samo koristan za zdravlje, već i za naše rublje.

Budući da je najbolji način sušenja rublja u prirodi na svježem zraku, nove tehnologije koje oponašaju upravo to, a ujedno nam pojednostavljuju život su upravo ono što nam treba. Stoga iz Gorenja dolaze nove WaveActive sušilice s magičnom značajkom NatureDry koja čini rublje savršeno osušenim, donosi jednostavniju rutinu pranja rublja i ostavlja prostora za više slobodnog vremena, kao što je druženje s najdražima ili uživanje u omiljenim aktivnostima.

Zašto je sušilica rublja neophodna za savršeno osušenu odjeću?

Sušenje odjeće na svježem zraku svakako ima svoju čar i mnogima budi uspomene iz djetinjstva. Međutim, sunčeva svjetlost čini da naša odjeća izblijedi, zbog čega izgleda iznošeno. Istodobno, vanjska temperatura tijekom vrućih ljetnih dana može doseći i 40 °C. Netko bi se mogao zapitati je li sušenje osjetljive odjeće, koja se može prati samo na najnižim temperaturama, prihvatljivo kada se bilježe ovako visoke temperature. Rublje može pokupiti i vanjske mirise ili mirise kuhanja koji dolaze sa susjedove zabave s roštiljem i slično. Vješanje rublja i sušenje vani također oduzima mnogo vremena i dodatnog prostora. Posljednje, ali ne i najmanje važno, odjeća koja se suši vani treba omekšivač inače može biti suha kao kost i ne gruba za kožu. Stoga, ako još nemate sušilicu rublja, kupnja iste bi trebala biti jedan od zadataka na vašem popisu u bliskoj budućnosti.

Foto: Gorenje

Suvremene tehnologije za svježinu rublja

Nove Gorenje sušilice rublja imaju značajku NatureDry koja oponaša sušenje u čistoj prirodi na svježem zraku, eliminirajući utjecaje koje vanjski prostor može imati na naše rublje, a istovremeno donosi ugodan osjećaj prirodno osušene odjeće. Funkcija radi na programima za vunu, osjetljive komade odjeće i sportsku odjeću – kategorije odjeće kojima je potrebna posebna pozornost. Dodatno, posebna patentirana TwinAir tehnologija sa senzorom za temperaturu, sprječava prekomjerno skupljanje odjeće, čime je omogućeno sušenje svih vrsta rublja, čak i najosjetljivijeg rublja.

S ciljem pojednostavljenja naših života i stvaranja prostora za stvari koje su nam najvažnije, Gorenje je razvilo i program Fast 89‘, značajno skraćujući vrijeme sušenja na brzih 89 minuta. Kombinacija Gorenje perilice rublja i sušilice rublja omogućuje pranje i sušenje rublja u rekordnom vremenu od samo dva sata. Funkcija SuperHygiene koristi snagu pare za nježno, ali učinkovito uklanjanje bakterija i gljivica iz vašeg rublja. Tako će vaša odjeća biti ne samo osušena kao na svježem zraku, nego ujedno i izuzetno čista. Štoviše, također sprječava nakupljanje mikroba u vašem uređaju.

Foto: Gorenje

Uz nova tehnološka rješenja, sušilice su sinonim za uređaj koji vam je potreban u današnjem svijetu napredne tehnologije, one pojednostavljuju život. Zahvaljujući novoj liniji Gorenje Superiore i Advanced sušilica rublja, sada možete sušiti rublje bez napora, a kao rezultat dobivate savršeno čisto, kao prirodno osušeno rublje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije