Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzletio bez wc papira

Ostati bez toaletnog papira je nezgodno, posebice u zrakoplovu Ryanaira na 9.000 metara visine

toilet u avionu
Foto: Thinkstock
05.05.2015.
u 11:13

Nakon što je kabinsko osoblje putnicima otkrilo kako nisu stigli obnoviti zalihe papira te da će taj trosatni let biti zakinuti za toaletni papir u zahodu, na licima putnicima pojavila se zabrinutost

Ostati bez toaletnog papira može biti prava noćna mora, posebice ako ste još k tome na visini od otprilike 9000 metara.

Upravo to se dogodilo putnicima u Ryanair zrakoplovu koju su putovali iz španjolskog grada Murcije u London.

Nakon što je kabinsko osoblje putnicima otkrilo kako nisu stigli obnoviti zalihe papira te da će taj trosatni let biti zakinuti za toaletni papir u zahodu, na licima putnicima pojavila se zabrinutost, piše Fox News.

Ali ni tu nisu prestale neugodnosti. U zrakoplovu nije bilo ni mlijeka pa su putnici ostali zakinuti i za kavu s mlijekom.

Glasnogovornik Ryanaira komentirao je ovu situaciju, naglasivši kako je ova situacija vrlo neobična.

“Zaista je neuobičajeno da se dogodi da zalihe za let nisu obnovljene. Dogodilo se to zbog nedostatka vremena, sve je bilo naručeno. Putnicima je kabinsko osoblje pojasnilo da je bitnije krenuti s letom na vrijeme i da stignu u London po zakazanom redu slijetanja nego čekati dok zalihe ne dođu što bi uzrokovalo i znatno kašnjenje leta. Putnici su imali razumijevanja za nastalu situaciju, a mi se duboko ispračavamo zbog nastale neugodne situacije svim putnicima tog leta."

>>Posada prisilno spustila zrakoplov u vojnu bazu, putnik je kazao da će avion eksplodirati

Komentara 1

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
11:59 05.05.2015.

Najodurnija aviokompanija. Jednom s njima i nakon tog iskustva nikad više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije