Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strašno!

Online je naručila bijeli bikini, ali ono što je stiglo zgrozilo je mnoge: 'Zašto to uopće diraš?!'

TikTok
14.04.2022.
u 10:30

Razočarana je, kaže, jer joj je Shein do sada bila jedna od omiljenih modnih online trgovina

Zahvaljujući internetu kupnja odjeće nikad nije bila lakša, no uvijek postoji rizik da ono što dobijete nema veze s onim što ste naručili online. To se nedavno dogodilo i ženi koja je, kaže, dobila puno više nego što je očekivala...

Nayelis Bido već je mnogo puta kupovala odjeću iz online modne trgovine Shein, a sada je naručila bijeli bikini. No, kako prenosi Mirror, kad joj je paket konačno stigao, nije mogla vjerovati kad je na donjem dijelu kupaćeg točno na području međunožja ugledala mrlju.

“Ako kupujete na Sheinu, morate vidjeti ovo.", napisala je u naslovu svog TikTok videa u kojem je pokazala novi bikini i mrlje, a snimka je brzo postala viralna.

Nikada nemojte prati rublje na 30 ili 40 stupnjeva i to zbog vrlo ozbiljnog razloga!

1/8
@nayelis.x @SHEIN ♬ original sound - Nayelis Bido

"Doslovno sam dobila donji dio bikinija s velikom mrljom, sada ću vam ga pokazati...”, kaže ona u videu i pokazuje žućkastu mrlju na gaćama kupaćeg.  

"Provjerila sam druge stvari koje su stigle i samo bikini ima mrlju. Prvo sam mislila da se možda zaprljao po putu, no kad sam ga otvorila, šokirala sam se. Nisam mogla vjerovati što su mi poslali!”, ispričala je.

Nayelis je rekla da je razočarana i zato što je Shein jedna od njezinih omiljenih internetskih trgovina, a pozvala je i druge ljubitelje tog brenda da stvari operu prije nego što ih obuku.

Otkako je objavljen, video je šokirao mnoge na društvenim mrežama, a neki su uočili i druge propuste.

 "Nema ni zaštitnu naljepnicu pa je definitivno korišten”, komentirala je jedna korisnica, a druga je dodala. “Zašto ga uopće diraš?! Ne ohrabruj ljude da peru robu, već da je pošalju natrag!”

Cijelo vrijeme pogrešno ribate sir: Ovaj trik olakšat će cijeli posao!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije