Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Ženu šokirala molba kolegice: 'Nemoj to nositi na posao, stvarno je neprimjereno'

Shutterstock
13.04.2022.
u 10:30

Buduća mladenka odlučila je nositi prsten na posao kako bi ga mogla pokazati prijateljima tijekom pauze za ručak

Za većinu ljudi zaruke su uzbudljivo vrijeme u kojem žene rado prijateljima i obitelji pokazuju svoj zaručnički prsten, no jednu su ženu kolegice osudile jer je prsten nosila na posao, tvrdeći da zbog njegove blještavosti prstenje drugih žena "izgleda jeftino".

Žena je objasnila da je njezin zaručnički prsten obiteljsko naslijeđe od prabake njezina zaručnika, koji je ručno izradio i opremio dijamantima njegov pradjed koji je radio s dijamantima. Buduća ga je mladenka odlučila nositi na posao kako bi ga mogla pokazati prijateljima tijekom pauze za ručak, no kako prenosi Mirror, kolegica joj je zbog toga rekla da je bezosjećajna...

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi:

1/6

U objavi na Redditu žena je rekla: "Zaručila sam se prije četiri dana nakon dvije godine veze, a moja buduća svekrva mojem je zaručniku poklonila prsten koji je apsolutno prekrasan. Čak ga je dao izmijeniti prema veličini mog prsta koji je izmjerio dok sam spavala.”

“Njegov pradjed ručno je izradio prsten i odabrao popratne dijamante jer se bavio dijamantima nakon završetka rata, a njegova prabaka ga je sačuvala za svoju kćer i tako dalje... U ponedjeljak sam ga nosila na posao, uzbuđena što ću ga pokazati curama s kojima sam dobra...", objasnila je.

Međutim, nakon ručka jedna ju je kolegica pozvala sa strane i rekla joj da je pokazujući svoj prsten pokazala neosjetljivost prema kolegicama koje isto nose zaručničko prstenje, ali s manjim dijamantima. Novopečena mladenka rekla je da njihovi osjećaji nisu njezin problem, ali su joj uzvratili da je "nepristojna" jer ne uzima u obzir tuđe osjećaje.

"Bila sam zbunjena i rekla joj da to nije moj problem. Rekla mi je i da sam gruba te da njezin prsten izgleda jeftino u odnosu na moj. Također je rekla da je nepisano pravilo da se veliki dijamanti nose tek nakon pet godina braka. Nakon što je završila, rekla sam joj da nikad neću skinuti ovaj prsten. Tada je počela plakati i rano je otišla s posla. Razgovarala sam sa svojim prijateljicama i zaručnikom o tome i svi su se složili da to nije moj problem i da bih trebala nastaviti nositi svoj prsten”, zaključila je.

Korisnici društvenih mreža brzo su se složili da je njezina kolegica pretjerala sa svojim ponašanjem te da je ona ta koja je ispala neprofesionalna jer se nečiji zaručnički prsten ne tiče nikoga drugog.

"Zašto ga ne bi nosila na poslu? Svaka žena koju poznajem pokaže svoj prsten kada se zaruči. Nikad nisam čula za ovo apsurdno nepisano pravilo. Samo je ljubomorna što imaš veći dijamant od nje”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Niste učinili apsolutno ništa loše, a ona je samo ljubomorna!"

Cijelo vrijeme pogrešno ribate sir: Ovaj trik olakšat će cijeli posao!

Komentara 4

DU
Deleted user
13:42 13.04.2022.

To je jedna od posljedica liberalne politike, konkretno u ovom slučaju fraze "some might find that offensive!" koja je sve češće osnovni i dovoljni motiv da se nekoga ušutka, isključi, izbaci, itd. Osoba je previše zgodna? "Some find that offensive" dakle dajte joj otkaz, izbacite je iz društva, itd. Osoba je pretila i odbojna oku? "Some find that offensive" dakle postupite jednako kao i s prethodnom osobom.

DU
Deleted user
11:46 13.04.2022.

U društvu individualaca opsjednutih samim sobom takve stvari su uobičajene...sve je to rezultat hiperliberalnosti i prenaglašavanja individualnih sloboda, od ekonomije do politike. Liberalne demokracije će same sebe ugasiti kao i hippie pokret ili će se promjeniti.

MO
montello
16:10 13.04.2022.

Neke su ljubomorne na kolegice.ima i takvih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije