Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sam u kući

Omiljeni film iz devedesetih proglašen je najboljim božićnim filmom! Koji je vama najdraži?

IMDb
25.12.2019.
u 23:18

Svake godine TV program je gotovo isti, izmjenjuju se Zapravo ljubav, Vilenjak, Grinch, Sam u kući... a izgleda da sada i službeno znamo koji je najbolji božićni film

Stranica Music Magpie prema nekoliko je kriterija ocijenila sve božićne filmove i napravila popis od 20 najboljih, a na prvom je - Sam u kući! 

Četiri su kriterija zbog kojih je ovaj film iz 1990. zasjeo na tron. Dovoljno često se spominje Božić, hit je među publikom, dobro je zaradio, a i svake godine iznova širi božićni ugođaj. Osim toga u obzir su uzeli čak i koliko puta se u filmu pojavi neki božićni outfit, kadar poklona, ali i pretrage na Googleu, kojih ovaj film ima 5 090 000. 

Na drugom mjestu našao se film iz 2003. Vilenjak, a na trećem legendarni Zapravo ljubav iz iste godine. 

Ovaj gospodin kestenje na Cvjetnom trgu prodaje već 47 godina:

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije