Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ups...

Odlučila je sama obojiti zidove, ali neuspješno: Rezultat nasmijao internet

TikTok/Lauren Cameron
22.01.2021.
u 12:30

Oblik koji je dobila na ogromnom zidu u kući mnogi, kako kažu, ne bi mijenjali.

Lauren Cameron iz Los Angelesa odlučila je sama preurediti kuću, a taj proces uključivao je i bojanje zidova. Htjela je nešto malo drugačije, pa je došla na ideju da na jednom zidu u kući napravi svod. 

Uzela je ljepljivu traku i napravila željeni oblik - trebala je samo obojiti unutrašnjost, a trake su trebale pomoći u tome da boja ne prelazi na ostatak zida, prenosi Mirror.

Htjela je kamerom zabilježiti svoje djelo i objaviti to na TikTok-u, ali kako je počela uklanjati traku, tako je shvatila da nije baš sve išlo po planu. 

Pogledajte video:

"Htjela sam bojom napraviti svod, ali umjesto toga sada imam ogroman penis na zidu", napisala je u videu koji je nasmijao cijeli internet.

"Molim te, nemoj to popravljati, ostavi ovako", napisala je jedna osoba s kojom su se složili i drugi: "Ostavio bih to tako, baš daje neki karakter prostoru", glasio je još jedan komentar.

Majka na šaljiv način kaznila djecu - i nasmijala ljude na društvenim mrežama:

1/3

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije