Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naljutio se

Poslala je supruga da kupi kozmetički proizvod koji ne postoji: Sve zabilježila kamerom i nasmijala internet

TikTok/@meetthethorpes
08.01.2021.
u 12:30

Tara nije mogla suzdržati smijeh, baš kao ni prodavačice u trgovini

Tara Thorpe sa svojim suprugom snima kratke, duhovite videe za društvenu mrežu TikTok. U novoj objavi odlučila je pratiti najnoviji trend u kojem žena pošalje svog partnera u drogeriju da joj kupi kozmetički proizvod – koji zapravo ne postoji. Ona je izmislila naziv.

Tako je Tara rekla Adrianu da kupi "Magic FwemFwem Fresh 2000", a ona će ga pričekati u automobilu.

Pogledajte video:

@meetthethorpes

MAGIC FWEM FWEM FRESH 2000 🤣🤣🤣 DC: @kyleandjade_ ##JDSmashingIt ##MONCLERBUBBLEUP ##relationshipgoals ##coupleschallenge ##fyp ##viral ##comedycouples

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Uključila je kameru kada se vraćao i snimila njegovu reakciju. "Jesam li ja idiot?!" pitao je i dodao: "Poslala si me da kupim Magic FwemFwem Fresh 2000, a prodavačice su me gledale kao da nisam normalan. Jedna je čak pozvala kolegicu da je pita je li čula za to, a onda su mi se obje počele smijati. Osjećao sam se poniženo!"

Tara se ne može prestati smijati i nastavlja s provokacijom pitajući ga je li kupio na kraju proizvod. Adrian ljutito kaže da ga je iznervirala, prenosi LADbible.

Hrvati ponovno uzrujali EMSC: 'Zvučite smiješno i jadno, potresi će i dalje tresti'

1/2

Komentara 2

Avatar Prdekan za nastavu
Prdekan za nastavu
13:55 08.01.2021.

Kao da nema dovoljno idiotizma...

NO
nordic
13:48 08.01.2021.

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 ja budala još veća, ... znate zašto!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije