Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majka u vjenčanici

Očajna mladenka: 'Mama mi je upala na vjenčanje noseći vlastitu vjenčanicu - sve je upropastila'

shutterstock
17.02.2023.
u 09:30

Nakon što je zabranila mami pristup na vjenčanje, mladenka tvrdi da je ona ipak odlučila doći tražeći da je puste na mjesto dok je nosila svoju staru vjenčanicu.

Vjenčanje je posebna dan u životu za svaku osobu te je to dan koji želimo podijeliti s našim najbližima, ali to nije bio slučaj za ovo dvoje mladenaca. Jedna je mladenka priznala da je svojoj majci zabranila dolazak na vjenčanje, ali u tome nije bila uspješna. Naime, majka je odlučila upasti na vjenčanje i privući pogleda svih uzvanika, prenosi Mirror.

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama:

1/9

Na popularnom forumu, Reddit, jedna je mladenka podijelila svoje loše iskustvo s vjenčanjima. Njezina se majka pojavila na njenom vjenčanju u staroj vjenčanici iako nije bila pozvana. Žena dodaje kako joj je majka pokušala upropastiti vjenčanje te kako joj sad još izaziva osjećaj krivnje. Objašnjavajući muku koju je prolazila s majkom, rekla je: „Tako sam gotova, baš tako gotova s ​​njom. Tri mjeseca pakla, ali konačno sam u sretnom braku. Mama nijednom nije pomislila na mene i na ono što želim. Stalno se miješala u organizaciju vjenčanja, makar sam joj i to striktno zabranila“.

Žena kaže da se potrudila da datum i mjesto njenog vjenčanja ne bude nigdje objavljen te je zamolila goste da nikome ne govore ove informacije, ali njena je majka na kraju sve to nekako saznala. „Čak smo joj rekli da je stres prevelik i da ćemo čekati do ljeta ili kasnije da se vjenčamo, a ona je vrištala na nas, govorila nam da smo užasni i otkazujemo vjenčanje njoj u inat. Blokirali smo joj broj telefona i značajno smanjili budžet za vjenčanje kako bismo mogli unajmiti dobro osiguranje“, rekla je ova potresena mladenka te dodala: Hvala bogu da jesmo i dali smo im njezine slike jer je nekako saznala datum, vrijeme i mjesto i došla u svojoj vjenčanici te zahtijevala da je puste jer je to bilo 'njezino' vjenčanje“.

Žena je nastavila: "Skroz sam gotova, pišem ovo dok čekam ulazak u naš avion da odemo kući nakon nevjerojatnog medenog mjeseca. Čak smo pogledali slobodna radna mjesta i stanove koji su udaljeni najmanje šest sati od mjesta gdje trenutačno živimo jer nam je moja 'ljubazna' majka počela slati pisma u kojima me naziva užasnom kćeri i šalje pakete u kojima je hrpa slika iz vremena kad sam bila dijete i kada sam je bezuvjetno voljela. U porukama me pita zašto je više ne volim i zašto sam joj zabranila dolazak na vjenčanje, koliko je bila uzbuđena zbog toga, kako je imala pravo da kao moja mama dođe“.

Ova mladenka kaže da joj je majka pokušala stvoriti osjećaj krivnje te da je mislila da će odustati, pustiti je da radi što god želi i upravljati njenim životom. Dok je par bio odsutan, žena je opisala kako se njezina mama pojavila kako bi paru osobno isporučila uvredljive poruke, ali srećom oni nisu bili kod kuće.

Korisnici Reddita suosjećaju s mladenkom i u komentarima joj pružanju podršku: „Čestitam na vašem vjenčanju! Nadam se da ćete u budućnosti moći prebroditi sve ludosti koje je vaša majka napravila. Nitko od vas nije zaslužio njezine smiješne gluposti oko jednog od najsretnijih dana u vašim životima. Jako mi je žao što ste se morali nositi s ovim!“.

Žena se udala u ružičastoj vjenčanici pa je mnogi kritizirali: 'Odvratna je i neukusna!'

 

Komentara 1

MO
montello
16:46 17.02.2023.

Uf zlocesta zena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije