Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao sestre

Objavile ovu fotografiju na Instagramu i svi se pitaju tko je majka, a tko kći?

Angela Paul
Foto: Facebook
1/5
25.07.2019.
u 09:29

Angela Paul, bivši model i životna trenerica koja živi u Los Angelesu, 64-godišnjakinja, izgleda bolje nego većina žena njezine dobi, a ponosi se svojom kćeri Ariellom ( 34).

Nasmijane i zagrljene, Angela i Arielle Paul na prvu djeluju kao najbolje prijateljice ili sestre. Ali, onaj tko ih poznaje i zna tko je Angela Paul, zna i da je riječ o majci i kćeri.

Angela Paul, bivši model i životna trenerica koja živi u Los Angelesu, 64-godišnjakinja, izgleda bolje nego većina žena njezine dobi, a ponosi se svojom kćeri Ariellom ( 34).

"Majka i kći, neraskidiva i beskrajna ljubav, sreća i zahvalnost. Obožavam svoju predivnu kćer Arielle i jako sam ponosna na nju", napisala je Angela uz objavu na društvenim mrežama.

Mnogi su bili u nevjerici kada su vidjeli fotografiju i zapitali su se tko je od njih dvije majka, a tko kći?

"Tko je tko na fotografiji?"

"Sestre..."

To su samo neki od komentara, a Angela tvrdi da je za svoj mladoliki izgled dijelom zahvalna genima, dijelom životu u rodnom Yorkshireu gdje je često padala kiša te nije bila često izložena sunčevim zrakama te zdravom načinu života

Tvrdi kako nikada nije puno pila ni pušila, a sada kada poželi neko alkoholno piće, radije bira votku nego vino jer ima manje šećera. 

Foto: Facebook/RTL
Foto: Facebook

Često i pleše zbog čega se osjeća još življom i seksi, a tvrdi i kako o svojim godinama ne razmišlja već samo živi život. 

"Nema smisla razmišljati o starenju i godinama umjesto da živite", poručila je i mogli bismo se lako s njom složiti. 

Pogledajte i video Ispala joj kosa nakon blajhanja pred kamerom

Komentara 1

DV
dvorskaluda
16:25 25.07.2019.

Ako je to gospođi od 60+ kompliment, njenoj kćeri nikako nije kompliment. Ili su promatrači slabovidne osobe? Ta rečenica je uvijek uvredljiva za mladu osobu - moš mislit, iste su , nitko ne može pogoditi koja ima 62, 64, aa koja 25, 28, 30.? Jedino ka se kćeri takvi droksaju i sunčaju bez zaštite pa se naboraju kao harmonike

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije