Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasmijala mnoge

Objavila seksi selfie, pa onda shvatila da je u pozadini nešto užasno

Twitter
28.05.2020.
u 15:50

Nakon pobližeg promatranja fotografije, shvatila je da je uhvatila svog dečka u vrlo neugodnoj poziciji.

Shannon Butt (22) iz Ujedinjenog Kraljevstva nedavno je podijelila fotografiju iz kupaonice na svom Instagram profilu te tek nakon nekog vremena shvatila da se u pozadini fotografije vidi njezin dečko, koji se upravo briše nakon velike nužde, prenosi unilad.co.uk. Njezini prijatelji prvi su na fotografiji primijetili odraz dečka i upozorili je na njezinu grešku te je dobro nasmijali.

Kada je bliže pogledala svoju fotografiju, Shannon je vidjela svog dečka Henryja kako briše stražnjicu nakon odlaska na zahod. “Bila sam s prijateljima i umrli smo od smijeha kada smo vidjeli fotografiju. Prva pomisao mi je bila da odmah moram obrisati to sa svog profila, ali su mi prijatelji rekli da moram to objaviti na Twitteru jer je stvarno presmiješno”, rekla je Shannon. 

Stoga je pitala svog dečka smije li objaviti i kada je dobila njegovo dopuštenje, objavila je fotografiju na svom Twitter profilu. Njezina objava samo je u jednom danu skupila više od 120 tisuća lajkova. No među tisućama komentara, pojavljivala su se stalno dva ista pitanja: zašto je Shannon bila u kupaonici dok joj je dečko bio na velikoj nuždi i kakva je to tehnika brisanja koju Henry koristi.

Tko se briše dok stoji? Samo si je otežao i uneredio posao”, glasio je jedan komentar. “Užasno sam zabrinut što zapravo ne vidim toaletni papir”, nadovezao se jedan korisnik. “Zašto je ustao? Koja osoba radi to stojećki?”, upitala se jedna korisnica. “S čime se on briše? Sa svojom rukom?”, zaprepašteno je pitala jedna korisnica.

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode:

Komentara 1

Avatar KimberlyQW82
KimberlyQW82
00:54 30.05.2020.

w​​w​​w​​.​​l​​o​v​e​​x​​x​​.​​c​​l​​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije