Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Novi TikTok trend 'teorija šalica' otkriva što stvarno osjećate prema svojim gostima - na temelju šalice koju im dajete

shutterstock
20.12.2023.
u 10:30

TikTokom trenutačno kruži 'teorija šalice' i pokazuje se da je nevjerojatno točna

Kada netko dođe u posjet, najvjerojatnije ćete ga ponuditi šalicom kave ili čaja. Ali, kad krenete kuhati taj topli napitak, ispostavi se da je šalica koju ste odabrali za svog prijatelja ili rođaka vrlo znakovita, stoga birajte mudro. TikTokom trenutno kruži "teorija šalice" i pokazuje se nevjerojatno točna. Video koji je podijelila žena po imenu Isabelle Merritt (@ithabelle) pogledan je više od 2,7 milijuna puta, a tisuće su komentirale da imaju sličan sustav kod kuće, piše Metro.

U osnovi, teorija kaže da će oblik i stil šalice u kojoj ćete dati gostu piće ovisiti o tome koliko vam se sviđa. Što je šalica ljepša, to vam se više sviđaju vaši gosti, i tako dalje i tako dalje. Isabelle je objasnila: "Ako netko dođe u moj stan, ponudit ću ga kavom, zar ne? Pristojno je. Šalica koju ti nudim govori sve što trebaš znati o tome što osjećam prema tebi."

 

@ithabelle

first mug is gonna be decaf too

♬ Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! - Dean Martin

Zatim je podigla vrlo jednostavnu plavu šalicu za kavu, zaobljenog četvrtastog ruba, i rekla: "Ako ti dam kavu u ovome, to je nepristojno i mrzim te. Vjerojatno sam pljunula u nju." Međutim, ako vam da svoju veliku maslinastozelenu i bijelu keramičku šalicu, koja izgleda s ljubavlju ručno izrađena, onda vjerojatno ima najbolje mišljenje o vama.

Isabelle je nastavila pokazivati svoju kolekciju šalica, govoreći o tome kako su određene šalice namijenjene i za određena pića, a zelena M&M šalica bila je idealna za latte s medenjacima za jednu od djevojaka. Imala je i posebnu šalicu koja je bila samo za njezinu osobnu uporabu, a ona na kojoj je pisalo "David" bila je za njezina tatu.

VEZANI ČLANCI: 

Ljudi su u komentarima raspravljali o teoriji šalica, a mnogi su se složili da također imaju određene šalice koje koriste za određene ljude. Korisnica @tilda_wa je rekla: "Imam generičke šalice za ljude do kojih mi nije stalo i posebne šalice za moje najdraže ljude. Ali, ona s planinskom kravom na sebi je moja." I @themoodyfoody se složio: "Da! I ja namjerno dajem određene šalice/čaše nekim ljudima kad dođu."

Nat (@indecisive_nat) je izjavila: "Ne mogu vam opisati koliko sam povezana s ovim." A, Jordan Michelle (@jordenmichelle1) dodala je: "U redu, ali zato što me toliko emocija veže uz različite šalice." Međutim, neki su priznali da imaju i druge načine davanja šalica, poput @kawaiigakigamera koji je rekao: "Volim davati ljudima šalice koje ne odgovaraju njihovoj vibri. Moj tata i punac u mojoj kući piju isključivo iz šalica Disneyjevih princeza."

VEZANI ČLANCI:

Jes (@appreciator_of_things) također je priznala da radi nešto drukčije sa svojim šalicama, rekavši: "Ja radim suprotno i otvaram cijeli svoj ormar i puštam ih da izaberu, poput čudnog malog testa."

Novi hit na TikToku: Ovaj bizaran recept s kiselim krastavcem isprobali su samo najhrabriji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije