Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nove Advanced i Superior perilice i sušilice rublja donose magiju u vaš život

Gorenje
Foto: Gorenje
1/6
14.09.2023.
u 12:47

Početkom 2023. Gorenje, jedan od vodećih europskih proizvođača kućanskih aparata, s tradicijom dužom od 70 godina, lansirao je nešto magično. Nešto što svakodnevne poslove čini jednostavnijim i ugodnijim – linija Advanced i Superior WaveActive perilica i sušilica rublja, najsofisticiranije linije Gorenje uređaja za pranje i sušenje rublja.

Proces pranja rublja za korisnike Gorenje proizvoda će biti magičan, a njihovi svakodnevni zadaci će biti izvršeni s manje napora nego ikada prije. Perilice i sušilice rublja su dostupne u dvije različite linije modela s modernim dizajnom.

Nove funkcije WaveActive perilica rublja koje će vas očarati

Advanced i Superior linija WaveActive perilica rublja učinit će dane pranja rublja ugodnima i jednostavnima. Rublje će uvijek mirisati svježe zahvaljujući posebnoj AirDry funkciji koja ispuhuje vodu i sprječava nastanak plijesni i neugodnih mirisa. Ostavljajući vam samo prekrasan miris svježine. Magija u obliku programa ExtraHygiene uništit će 99,9% bakterija na odjeći. Od sada su perilice rublja zemlja čuda u kojoj bakterije ne preživljavaju. Percepcija vremena potpuno će se promijeniti s čarobnom funkcijom AutoDose. Vrijeme potrošeno na pranje rublja čudesno će se smanjiti.

Foto: Gorenje

S novim Advanced i Superior linijama WaveActive perilica rublja magija je uvijek na dohvat ruke. S mobilnom aplikacijom ConnectLife korisnici sada mogu kontrolirati svoje kućanske uređaje s bilo kojeg mjesta.

Magična jednostavnost sušilica rublja

Gorenje Advanced i Superior linije sušilica rublja nude pametna rješenja koja pružaju iznimno jednostavno iskustvo sušenja rublja. S novim linijama WaveActive sušilica rublja svakodnevni kućanski poslovi mogu postati iznenađujuće čarobni. ConnectLife tehnologija omogućuje daljinsko upravljanje kućnskim uređajima koji će svakog korisnika pretvoriti u pravog mađioničara. Uz samo nekoliko jednostavnih klikova u mobilnoj aplikaciji, rublje će se osušiti. Osim toga, funkcija NatureDry osušit će vaše omiljene predmete kao da se suše na svježem zraku. Ova tehnologija omogućuje sušenje svih vrsta rublja, čak i osjetljivog, vunenog i sportskog rublja.

Foto: Gorenje

S WaveActive perilicama i sušilicama rublje će biti brzo oprano i osušeno bez obzira na vremenske uvjete, doba dana ili vlagu u prostoriji. Jednostavno magija.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije