Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modno-glazbeno odredište

Nostalgična polaroid priča s komadima iz bon ton store & gallery u glavnoj ulozi

NOSTALGIČNA POLAROID PRIČA S KOMADIMA IZ BON TON STORE & GALLERY U GLAVNOJ ULOZI
Foto: Nadja Božić
1/6
05.07.2017.
u 14:41

U jako cool „model off duty“ stylingu prevladavaju komadi iz novih kolekcija Zoe Karssen, Maison Labiche, Gian Paolo e Marco te bon tonove vlastite limitirane kolekcije majica

Zagrebački contemporary store i galerija - bon ton store & gallery od svojih početaka 2014. u Dežmanovom prolazu pozicionirao se kao jedno od vodećih mjesta u gradu koje spaja modu i glazbu. Ne podilazeći trendovima pažljivo grade vlastitu priču sa pomalo romantičnim retro prizvukom koja je spoj Kalifornije, francuske rivijere i Jadranskog mora, ispričana kroz nove kolekcije vrhunskih mladih brendova.

Od prošlog tjedna, bon ton je otvorio svoja vrata u novom, preuređenom prostoru na adresi Preradovićeva 34, a novo poglavlje u njihovoj priči najavljuje kampanja koju potpisuje Nadja Božić.

Idiličan ambijent istarskog hotela Meneghetti poslužio je kao savršena inspiracija za odlične vizuale talentirane fotografkinje i DJ-ice s berlinskom adresom. Serija fotografija snimana analognim fotoaparatima prati divnu Magdalenu (Colors model management) kroz dan proveden u prekrasnom opuštajućem okruženju.

U jako cool „model off duty“ stylingu prevladavaju komadi iz novih kolekcija Zoe Karssen, Maison Labiche, Gian Paolo e Marco te bon tonove vlastite limitirane kolekcije majica nastale u suradnji s berlinskom ilustratoricom Rahel Susskind, a Sheriff & Cherry naočale sjajno su se uklopile u opuštenu, pomalo retro bon ton priču.

Uz komade iz kampanje, u Preradovićevoj se mogu naći i nove kolekcije brendova National standard i BLK DNM. Kako bi proslavili ponovno otvorenje, iz bon tona su pripremili i popust od 20% na sve artikle koji traje do 08. srpnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije