Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modni savjeti

Birate jednodijelni kupaći kostim? Ovo su razlozi ZA i PROTIV

Jednodijelni kupaći kostimi
Nikola Zoko
04.07.2017.
u 11:40

Jednodijelni kupaći kostimi su klasičniji, tradicionalniji pa su bili i primjereniji za žene u srednjim i zrelim godinama.

Sezona kupanja je počela! U kakvom se kupaćem kostimu ove godine kupate? Jednodijelnom jer ste ove zime 'nabacili' nekoliko kilograma na kritičnim mjestima ili dvodijelnom kako biste pokazali svoju liniju ili jednostavno dobro osunčali tijelo?

Inspiraciju sam pronašla u aktualnoj kolekciji modnog brenda Reserved koji donosi kupaće kostime odlične kvalitete za samo stotinjak kuna. Toliko primamljivo da ovog ljeta kupimo i jednodijelni i dvodijelni…

Zašto volimo jednodijelne kupaće kostime?

Jednodijelni kupaći kostimi
1/6

Nekad je postojalo nepisano pravilo da se jednodijelni kupaći kostimi nose nakon poroda. Na taj način se 'prekrivaju' suvišni kilogrami, ali i daje dojam 'gospođa' looka. Jednodijelni kupaći kostimi su klasičniji, tradicionalniji pa su bili i primjereniji za žene u srednjim i zrelim godinama. No, moda je promijenila stav prema ovakvom tipu kupaćeg kostima pa se često mogu vidjeti i mlađe žene u različitim modelima ovakvih badića stiliziranih tako da igrama šarenih i jednobojnih tkanina naglase liniju tijela, s izrezima i prorezima koji manje skrivaju nego otkrivaju.

ZA & PROTIV jednodijelnih kupaćih kostima

ZA

Jednodijelni badići idealni su za sve one koje godišnji odmor provode aktivno (plivanje, ronjenje, jedrenje) jer omogućavaju nesputanost u obavljanju aktivnosti. Jednodijelni kupaći kostimi prianjaju uz cijelo tijelo pa tijekom kupanja (skakanja, ronjenja) ne mogu skliznuti s tijela što stvara sigurnost.

Idealni su za sve one koje na godišnji odmor putuju s manje prtljage! Nakon kupanja ovakvi se modeli lako pretvaraju u topiće koji se lijepo kombiniraju uz suknje i kratke hlače

Ukoliko su odabrani u skladu s građom tijela savršeno prikrivaju nedostatke

PROTIV

Sporije se suše i nakon izlaska iz mora hlade tijelo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije