Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A` marie

Kolekcija za odmor u kojoj je svaki model, od haljine do kombinezona, ‘good to go’…

A` marie cruise kolekcija
Maja Kljajić
05.07.2017.
u 12:45

Haljine ‘good to go’ dolaze u nježnim nijansama - pastelno ružičastoj, nude i boji pistacija, s povremenom pojavom nenametljivog floralnog printa.

Osjećaj da ljeto traje vječno inspiracija je za novu cruise kolekciju by A’marie. Dnevni izlasci koji se pretvaraju u večernje te jutra koja počinju u opuštajućoj tišini trenuci su zbog kojih u njemu uživamo još više. 

Haljine ‘good to go’ dolaze u nježnim nijansama - pastelno ružičastoj, nude i boji pistacija, s povremenom pojavom nenametljivog floralnog printa. Na svakom od ovih cruise modela detalji slave ljeto - poput volana koji otkrivaju ramena, šarenih tankih vezica u bojama s veselim pomponima ili točkastog printa.

A` marie cruise kolekcija
1/15

Tako cvjetna kratka haljina s volanom dolazi s bijelim čipkastim rubom te ukrasnom špagicom koja ukrašava leđa dok dugi čipkasti modeli mogu funkcionirati kao izbor za plažu preko kupaćih kostima, ali i kao raskošne večernje haljine.

Mini modeli s cvjetovima izbor su za opuštene ljetne večeri, a maxi modeli, poput onog od nude svile, savršeni su i nezamjenjivi za svečane prigode.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije