Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li među njima?

Ništa ih ne može smesti: Ovi horoskopski znakovi su najoptimističniji

Pixabay
10.03.2022.
u 07:00

Izvući će najbolje iz svake situacije te uvijek vjeruju da će biti bolje sutra

Svi se možemo složiti da je optimizam kvaliteta koja vam može pomoći da prebrodite teške trenutke u životu. Međutim, postoje određeni horoskopski znakovi koji su veseli i optimistični do mjere koja može biti štetna. Ovi znakovi se ponašaju bezobzirno i s određenim stupnjem nepažnje koji ih često dovodi u nevolje, kako piše Pinkvilla.

Vodenjak
Iako je Vodenjak intelektualni znak, mnogi ga smatraju nemarnim. To je uglavnom zato što reagiraju čistim instinktom, a to je često bez obzira na osjećaje onih oko sebe. Vodenjak je optimist i izvući će najbolje iz svake situacije, ali to često čini po cijenu tuđih osjećaja.

Najviše je bogataša na svijetu ovog horoskopskog znaka:

1/5

Jarac
Jarci su gotovo dio utopijskog svijeta koji se temelji na optimizmu. Njihov idealizam je zarazan, međutim, oni često djeluju na svaki poriv bez razmišljanja o posljedicama, što ih čini nemarnim po prirodi.

Strijelac
Najoptimističniji znak, Strijelac, uvijek gleda na čašu vode kao napola punu umjesto polupraznu. Njegov vječni optimizam ponekad ga odvlači u nekoliko smjerova istovremeno. To znači da su skloni posvećivati ​​malo pozornosti zadatku koji je pri ruci.

Riba
Baš kao i Rak, Ribe su izrazito emotivne i sentimentalne. Međutim, jedini razlog zašto ne iznose svoje osjećaje toliko koliko to čine Rak je taj što su Ribe izuzetno optimistične. Vjeruju da će biti bolje sutra. ali njihova potraga za boljom situacijom ponekad ih čini nemarnim osobama u svakodnevnom životu.

Koji su najljepši ljubavni stihovi svih vremena? "Pjesma nad pjesmama iz Biblije", "Crvena jabuka..." 😍❤

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije