Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILIJUNE ZAMIJENILA MILIJARDAMA

Nina Badrić ljubi najbogatijeg nasljednika na Balkanu?

nina
Ivana Ivanović
27.10.2009.
u 08:52

Marko Mišković već se može pohvaliti impresivnom listom poznatih djevojaka koje nisu odoljele njegovu šarmu, a među njima je bila i pjevačica Ceca. No, njihova je romansa, kao i sve dosadašnje Markove veze, kratko trajala.

Marko Mišković, nasljednik srbijanskog imperija Delta holding navodno je novi dečko pjevačice Nine Badrić. Osam godina mlađi bogataš težak je 2.8 milijarde eura, a "kemija" između njih pojavila se ovo ljeto dok je Marko krstario Jadranom, piše tjednik Arena.

Njegova obitelj preko svojeg je glasnogovornika potvrdila je da je Nina posljednjih mjeseci česta gošća na njihovim obiteljskim zabavama i da je jako cijene. Krajem ljeta Nina se s Markom pojavila i na proslavi desete godišnjice braka njegove sestre Ivane što je u početku za medije bila stroga tajna, no beogradski novinari ipak su otkrili kako je Nina bila jedna od uzvanica na tom slavlju gdje je i pjevala.

28-godišnji milijarder već se može pohvaliti impresivnom listom poznatih djevojaka koje nisu odoljele njegovu šarmu, a među njima je bila i pjevačica Ceca. No, njihova je romansa, kao i sve dosadašnje Markove veze, kratko trajala, navodno zbog protivljenja njegovih roditelja.

I dok obitelj Mišković svoje bogatstvo broji u milijardama, primjera radi, obiteljska imovina obitelji Krasnić, uskoro bivšega Ninina muža Bernarda, procijenjena je na "svega" 1,9 milijuna eura.

Ključne riječi

Komentara 23

PO
Posjetitelj
10:01 27.10.2009.

Opet mlađi i bogatiji!!!!

KA
kakodane2
11:07 27.10.2009.

mah ovo je bacaanje kifli i ne vjerujem da ima istine u tome

JR
JovoK@r@Must@fu
09:44 27.10.2009.

Tako tako Nina,daj mu malo da omirisi mindje tvoje kurvanjske,i onda mu uzmi cacinu lovu sto ima.Taj pametni i mudri momak je po zanimanju \"sin bogatasa\",i kao takav sluzi samo kao cilj i meta raznoraznih pevaljki i kurvetina,zato kurve svihh zemalja ujedinite se i sa mindjurom krenite u osvajanje novca i poslovne imperije Miskovicevih,a sina od Miskovica iskoristite kao Trojanskog konja,Par-don,trojanskog magarca,jer je konj puno pametniji od Marka Miskovica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije