Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirala se

Nije mogla vjerovati: 'Suprug je na naš medeni mjesec pozvao svoju majku!'

Shutterstock
04.11.2023.
u 17:13

On ju je također natjerao da se osjeća krivom što je stvorila problem oko "nečega sitnog"

Medeni mjesec tradicionalno bi trebao biti posebno vrijeme za mladence, dajući im prostora da budu daleko od raznih briga i obaveza u svakodnevnom životu. Bilo da se planiraju sunčati na zlatnoj plaži ili lutati ulicama povijesnog grada, većina mladenki prirodno bi očekivala da će imati dovoljno vremena nasamo s novim suprugom, razmišljajući o zajedničkoj budućnosti koja je pred njima.

Stoga se može reći da velika većina njih ne bi očekivala da im se pridruži i svekrva dok šetaju ruku pod sa svojim voljenim. No, kako prenosi Mirror, jedna buduća mladenka ostala je užasnuta nakon što je njezin zaručnik upitao svoju mamu želi li se pridružiti njihovom medenom mjesecu.

VEZANI ČLANCI:

Na Redditu, 22-godišnjakinja je objasnila da bi se trebala vjenčati za četiri mjeseca te da su ona i njezin 33-godišnji budući suprug sve zajedno isplanirali kao tim, uključujući i medeni mjesec. "Prvo, prije nekoliko mjeseci, rekao je da želi promijeniti naš medeni mjesec u obiteljski odmor kako bi se njegovi roditelji i moja mama mogli bolje upoznati. Složila sam se pa smo istražili kamo ići i koliko dugo”, objasnila je u objavi.

Samo nekoliko tjedana kasnije, njezin se zaručnik predomislio na ovom planu, izjavivši da ne želi voditi svoju obitelj s obzirom da je njegov odnos s njima "nekako loš". Još jednom je pristala i počeli su sastavljati plan medenog mjeseca za dvoje. "Sve je išlo u redu do prije nekoliko dana kada sam kupovala sa svojom budućom svekrvom. Na putu kući moj dečko ju je pitao je li želi nam se pridružiti na našem medenom mjesecu. Bila sam šokirana i ljuta, ali nisam ništa rekla. Nakon što smo je odvezli, pitala sam ga kako, ako moja mama ne želi ići s nama, možemo jednostavno ići s njegovom obitelji. To me stvarno smetalo, ali budući da smo poslije planirali da se nađemo s njegovim prijateljem, zadržala sam to za sebe da ne pokvarim raspoloženje”, nastavila je.

VEZANI  ČLANCI:

Nakon što je došla kući, žena je poslala poruku svom dečku kako bi izrazila svoje frustracije zbog iznenadne i neočekivane promjene plana. "Onda se i on naljutio jer misli da sam napravila veliku stvar u nečemu što nije toliko važno. Na kraju smo se oboje naljutili i još uvijek ne pričamo", dodala je.

Kako je objasnila u objavi, nije ljuta zbog promjene plana, ljuta je jer on nije s njom prvi razgovarao o tome. Iako vjeruje da ima pravo biti ljuta zbog toga kako su se stvari odvijale, on ju je također natjerao da se osjeća krivom što je stvorila problem oko nečega sitnog. Kasnije je u komentarima pojasnila da ovo nije prvi put da njezin partner mijenja planove bez prethodnog pričanja s njom, a aludirala je na slične situacije s prstenjem i fotografiranjem prije vjenčanja.

Korisnici Reddita brzo su je uvjeravali da se uopće ne bi trebala osjećati krivom, a jedna je osoba komentirala: "Bila bih ljuta što on stalno mijenja plan, a ne konzultira vas". "To je tako neugodno, i ako budem iskrena, malo zabrinjavajuće. On te tjera u situacije u kojima ne želiš biti, iskorištavajući činjenicu da ne možeš napraviti scenu u javnost", dodala je druga korisnica.

Snimka svadbe: 'Svekrva je došla u vjenčanici, trebala sam tada shvatiti da slijedi i razvod'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije