Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasmijalo ju

Naručila je tortu s motivom popularne Disneyeve Moane, no dobila je ovo...

Foto: Facebook
1/2
13.07.2019.
u 18:36

To svakako nije bilo ono što je njena majka imala na umu kada je naručivala tortu, no srećom, djevojka nije bila previše razočarana.

Disney je tvorac animiranih i dječjih filmova za cijelu obitelj. Crtiće koje izlaze iz tvornice s potpisom Disney, obožavaju gotovo sve generacije.

Tome u prilog ide i slučaj jedne 25-godišnjakinje, Kensli Davis koja je za svoj rođendan poželjela tortu s motivom Disneyeve Moane. 

No, kada je njena majka naručila tortu u slatičarnicu, "Moanu" su pogreškom zamijenili za "marihuanu". Rezultat? Djevojka je dobila tortu na kojoj se nalazila jestiva naljepnica u obliku lista marihuane.

Foto: Facebook/RTL

To svakako nije bilo ono što je njena majka imala na umu kada je naručivala tortu, no srećom, djevojka nije bila previše razočarana. U svemu je vidjela smiješnu stranu i fotografiju svoje rođendanske torte je objavila na Facebooku. 

Foto: Facebook/RTL
Foto: Facebook

"Nisam imala priliku podijeliti s vama iskustvo svoje rođendanske torte", napisala je. 

Umjesto lika predivne Moane, dobila sam ovo, navela je Kensli i nasmijala svoje prijatelje na Facebooku. Ipak, torta je, priznala je, bila itekako ukusna. 

Pogledajte i video Ispala joj kosa nakon blajhanja pred kamerom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije