Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ajoj...

Naručila je čizme preko interneta, a stanje u kakvom su došle šokiralo je: 'Ovo je odvratno!'

Facebook
19.02.2021.
u 12:30

Sve je objavila na Facebooku, a ljudi su zgroženi njezinim lošim iskustvom s online šopingom.

Keisha Morgan naručila je čizme s popularne stranice PrettyLittleThing, a kada je otvorila paket, nije mogla vjerovati u kakvom su stanju došle. Odmah ih je fotografirala i objavila sve na Facebook profilu. "Zlo mi je! Naručila sam čizme s PrettyLittleThing stranice, a došle su s psećim izmetom na đonu!"

"Voljela bih da mogu reći da sam ovo izmislila kako bih dobila lajkove na Facebooku, ali nažalost nisam."

Foto: Facebook/TS Auris

Pitali smo vas: koja je tajna vječne ljubavi? "Odricanje i odgovornost, poštivanje." ❤️

Njezina objava postala je viralna, a Keisha je otkrila i da joj je PLT ponudio zamjenu za drugi par čistih čizama, ali su odbili vratiti novac. 

Foto: Facebook/TS Auris

Tim PLT-a rekao je za medije da su nakon jednog slučaja s kukcem u paketu pokrenuli inspekciju i pojačano kontroliraju sve pošiljke i proizvode prije nego što ih pošalju kupcu te kako nisu pronašli nikakve dokaze koji bi potvrdili Keishin problem, prenosi The Sun.

Naručila je tortu s motivom popularne Disneyeve Moane, no dobila je ovo...

1/2

Komentara 18

DO
domagoj1492
13:22 19.02.2021.

Pa čemu sad drama? Netko se posrao po cipeli... pa svi mi moramo kenjat, zar ne ?

VI
Vito
13:54 19.02.2021.

Baš odlično ukomponirana dva sadržaja i slike uz njih. Na jednoj slici naručena čižma s potplatom u dreku, a osmah ispod toga oglas: Naručite tortu s motivom...

AL
alfagt2015
14:10 19.02.2021.

to je vani a ne kod nas,jebe mi se kako je ona tamo negdje sa neke glupe stranice nešto naručila,i ja sam narucio nike patike preko nike stranice,i sve ok.ne treba mi posrednik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije