Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvarno?

Naručila je kebab, ali ono što je stiglo potpuno ju je iznenadilo: 'Nije mi uopće bilo smiješno!'

Shutterstock
06.11.2020.
u 14:30

Sophie je bila jako gladna, pa joj cijela ova situacija nije bila simpatična.

Studentica Sophie Stevens naručila je kebab putem dostave, ali kada je otvorila vrećicu koja je stigla na njezinu adresu, ostala je iznenađena i pomalo šokirana.

Naime, u kutiji u kojoj je trebao biti kebab, bio je samo sir - i to čak 40 šnita!

Been waiting for 5pm all day to be able to order a kebab finally ordered. Then it came and opened the box to find 40 slices of cheese 🤣🤣 Honestly cannot cope ended up getting my kebab in the end 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Objavljuje Sophie Louise StevensPonedjeljak, 26. listopada 2020.

Ova 20-godišnjakinja iz Carmarthenshirea u Walesu fotografirala je neobičnu dostavu i objavila sve na društvenim mrežama. "Cijeli dan maštala sam o kebabu i bila sam stvarno uzbuđena kada sam ga naručila. Ono što je stiglo skroz me iznenadilo. U početku mi uopće nije bilo smiješno, ali odlučila sam nazvati restoran iz kojeg sam naručila kebab i provjeriti kako je došlo do ovakve zabune. Na kraju su mi poslali novu kutiju u kojoj je bilo ono što sam naručila."

U komentarima objave ljudi su pisali kako ih je njezina nezgoda dobro nasmijala, prenosi LADBible.

Naručila je tortu s motivom popularne Disneyeve Moane, no dobila je ovo...

1/2
 

Komentara 2

MO
montello
17:53 07.11.2020.

netko je kriv

DA
Daniel05041986
20:32 06.11.2020.

I ja sam jednom naručio kebab

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije