Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KEMIJA JE BRZO SPLASNULA

'Napucala sam zaručnika zbog egzotičnog hotelskog radnika s Jamajke, a on me opelješio i varao sa svima'

Jamajka
Foto: Instagram
07.08.2016.
u 09:57

Njena veza skupo ju je koštala: izgubila je posao, uselila se kod brata, u nemogućnosti je otplatiti dug

Louise Chesney i njen zaručnik Paul na Jamajku su stigli nakon romantične prosidbe kako bi upoznali organizatoricu vjenčanja - 'Bili smo tako zaljubljeni. Paul je bio savršen. Većinu vremena je kuhao za mene i pripremao mi kupke. Mislili smo kako će vjenčanje na Jamajci biti savršeno. Odmaralište je bilo predivno, a ljudi tako prijateljski raspoloženi', rekla je Louise.

Idilu je prekinuo mladi hotelski radnik kojeg je Louise spazila kako na plaži šeće u svojim hlačicama i prilazi joj.

'Rukovao se sa mnom i osjetila sam udar struje. Nikad nisam osjetila takvu povezanost.'

Zbog kemije koja se dogodila između njih dvoje, Paul je ostao kratkih rukava i, iako se zajedno sa zaručnicom vratio u Veliku Britaniju, ona se ubrzo odlučila za povratak na Jamajku.

Njena obitelj bila je očajna, neuspješno je pokušavajući upozoriti kako Caffrey samo želi vizu i njen novac.

Po povratku na otok, Caffrey je zaprosio Louise, no ovaj put prosidba nije bila romantična. U pitanju je bio običan srebrni prsten, a ubrzo je zatražio i prsten za sebe, kojeg mu je ona dobrovoljno kupila za 300 funti.

To je bio tek početak.

Rekao je kako mu hotel isplaćuje tek minimalni honorar, a njegova obitelj je siromašna. S obzirom kako je dobio privremenu vizu, Louise mu je platila put do Velike Britanije.

Troškovi su se penjali, a Louise je završila 10.000 funti u dugu. Kako bi stvar bila gora, dok je imala spontani pobačaj s njegovim djetetom, on ju je varao sa ženama iz Kanade i SAD-a.

Slučajno saznavši za afere, počela je bacati stvari i izbacila ga iz stana. Njena veza skupo ju je koštala: izgubila je posao, uselila se kod brata, u nemogućnosti je otplatiti dug.

S druge strane, njen bivši zaručnik Paul izjavio je kako je još uvijek voli. Žao mu je zbog svega jer je vidio u što Louise srlja, a nije je uspio odvratiti.

>> Muž joj je dosadan: 'Varam ga svaki dan, umro bi da to sazna'

Komentara 12

DU
Deleted user
22:32 07.08.2016.

Za ovu lovu mogla je naći boljeg jahača i zadržati zaručnika.

PR
pravica
21:15 07.08.2016.

To se zove kokošiji mozak...

DU
Deleted user
10:07 07.08.2016.

Nebitno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije