Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMRŠAVI

Nakon pet tjedana djevojke prelaze na manji konfekcijski broj

debele
Pixsell
18.03.2010.
u 09:01

Promjena stila življenja pomoću nutricionista i stručnih trenera u programu Smršavi dala odlične rezultate.

Iako je u ovom tjednu program Smršavi Renate Sopek i njezinog stručnog tima priveden kraju, već uhodanim kandidatkinjama pojačani program i izmjene samo su pojačale volju da i dalje nastave istim ritmom.

- Rezultati su odlični! Nikad u tako kratko vrijeme nisam izgubila toliko kilograma i centimetara, a da ne govorim o nekoliko litara sala! – veselo je izjavila Vlaste Bijelčić koja je smršavila gotovo osam kilograma te zadovoljno primjećuje kako su i njezini bližnji presretni zbog promjena koje vide na njoj. Kako si je Vlasta zacrtala kilažu koju želi dostići, računa da će svojom upornošću i uz pomoć ekipe s kojom se već zbližila u proteklih mjesec dana, taj cilj i ostvariti.

Vrhunskim rezultatima iznad očekivanih zadovoljni su i treneri koji su sustavno iz tjedna u tjedan mijenjali program vježbi kako bi ga što bolje prilagodili individualnim potrebama svake polaznice. Ta se metoda pokazala iznimno zadovoljavajućom, a djevojkama je, među ostalim, omogućila da pronađu sustav treninga koji im najviše odgovara.

- U posljednjem tjednu druženja dodatno smo začinili vježbanje, odnosno uveli nekoliko potpuno novih vježbi aeorbnog karaktera, a imale su priliku vježbati i na vibracijskim platformama, prvenstveno kako bi ih dodatno motivirali, ali i poboljšali finalne rezultate. Tako je u samom treningu trajanje pojedinih vježbi produženo sa 30 na 45 sekundi dok je stanka sukladno tome skraćena – objašnjava trener Stipe Marina i dodaje kako se "Sve gore navedeno pokazalo jako uspješnim, što su potvrdila i završna testiranja. Jedini prigovor koji smo kao stručni tim dobili je bio taj da smo krivi za to što će cure morati mijenjati kompletnu garderobu za jedan konfekcijski broj."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije