Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što vi mislite?

Muškarca prozvali 'čudovištem' zbog neobičnog načina jedenja pizze: 'Ovo je strašno, ne mogu vjerovati da tako jede'

shutterstock
28.10.2020.
u 15:30

Oko pizze postoje mnoge rasprave, od namirnica koje se trebaju nalaziti na njoj do načina jedenja.

Postoji jedno jelo koje izaziva brojne rasprave, a ponekad čak i svađe, a to je - pizza. Je li u redu stavljati ananas na pizzu? Koja pizzerija je najbolja u izradi? Treba li se pojesti sve ili je u redu ostaviti koricu na tanjuru? To su samo neka od pitanja koja dijele mišljenja ljudi, a sada se pokrenula još jedna rasprava na društvenim mrežama - sve zbog načina na koji jedan muškarac jede ovo omiljeno jelo, prenosi Mirror.

Pizza može biti i s podlogom od bademova brašna, tikvica, tune...

1/2

Na Twitter profilu pizzerije iz Manchestera, Honest Crust Sourdough Pizza, podijeljena je fotografija koja pokazuje kako je jedan muškarac ostavio cijelu koricu pizze u komadu, dok je pojeo samo unutrašnji dio. 

Mnogi su ostali zgroženi njegovim načinom jedenja pizze. - Ovaj kupac je čudovište - glasio je jedan komentar. - Ljudi koji ovo rade ne bi smjeli jesti pizzu - složio se drugi, dok je jedan korisnik napisao da nikada ne vjeruje ljudima koji pizzu jedu vilicom i nožem.

Prava atrakcija na cesti do Zagreba! Cijelo dvorište puno im je bundeva:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije