Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUĆNI TRIKOVI

Muku mučite sa slaganjem posteljine? Evo kako ju jednostavno složiti za manje od minutu!

Slaganje posteljine
Foto: Shutterstock
1/3
27.06.2019.
u 22:07

Sve korake slaganja možete pogledati u detaljno objašnjenom videu...

Zaposlenica Adairsa, tvrtke luksuzne opreme za dom, podijelila je jednostavnu tehniku kako savršeno složiti posteljinu za manje od jedne minute. U kratkom videu objašnjava kako ljudi obično nevješto slože posteljinu u obliku lopte, te je skrivaju u ormaru, međutim postoji jednostavnija alternativa slaganja koja se sastoji od nekoliko osnovnih koraka, piše Daily Mail.

Za početak je potrebno postaviti ruke na rub obje strane posteljine te ju centrirati na ravnoj podlozi. Zatim stavite prste na vanjske kutove posteljine te ih gurnite prema van. Sada ih možete spojiti prema rubovima, te ih podignite kako bi ih dobro protresli. Završni korak bio je formiranje pravokutnika prije nego što ga pretvorite u lijepi kvadrat. Ako vam i dalje nije najjasnije, sve korake možete pogledati u detaljno objašnjenom videu.

'Super tehnika, međutim više mi odgovara oblik lopte', 'Ovo mi je dosta pomoglo', 'Previše koraka. Obično zapnem već na trećem pa ju ostavim kakva je' bili su neki od komentara. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije