Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne želi stvoriti probleme

'Moja nećakinja poseksala se s konobarom na vjenčanju: Trebam li reći njezinom suprugu?'

shutterstock
14.09.2021.
u 20:00

Iako je bila šokirana onime što vidi, odlučila je šutjeti i nikome ne reći što se dogodilo. Nadala se da će joj s vremenom biti lakše čuvati tajnu, ali postaje sve teže i teže...

Moja udana nećakinja imala je seks s konobarom na vjenčanju svog brata, ali njezin suprug je tako divan čovjek da se pitam trebam li mu reći istinu - napisala je jedna žena za The Sun. 

"Ona je bila djeveruša na vjenčanju pa sam ja pomagala njezinom suprugu oko njihove djece. On je često poslovnim putovanjima, pa se nećakinja počela osjećati kao slobodna žena - to ju je i dovelo do velike pogreške koju je napravila."

Tijekom vjenčanja, uhvatila ju je kako se seksa s konobarom u sobi za zaposlenike. Iako je bila šokirana onime što vidi, odlučila je šutjeti i nikome ne reći što se dogodilo. Nadala se da će joj s vremenom biti lakše čuvati tajnu, ali kada vidi koliko je njezin suprug zaljubljen u nju i sretan, postane joj sve teže. Sada pita stručnjakinju treba li reći istinu ili sve zaboraviti.

"Vaša se nećakinja ponijela užasno, a kako se osjeća povodom toga ovisi o njezinom karakteru. Ako je inače takva, to joj je uredu, ali ako nije vjerojatno se grize zbog pogreške. Možda je priznala mužu, možda nije. Ali ako jest, nastavili su dalje, što je najbolji ishod za njihovo dvoje djece. Da mu kažete istinu, vjerojatno biste ga samo dodatno povrijedili. Najbolje je šutjeti, ali pogledajte zašto vas ovo toliko smeta. Jeste li ljubomorni na svoju nećakinju? Odgovor na to pronaći ćete u usredotočenosti na vlastiti život", odgovorila joj je Deidre.

Najapsurdnija pitanja o Hrvatima: "Zašto jedete toliko kruha", "Ne spavaju li ljudi ovdje na žitu?"

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7
Ključne riječi

Komentara 3

BR
Breoxs
20:33 14.09.2021.

Najbolje je da tu tajnu otkriješ suprugu tvoje nećakinje! U početku će biti uzrujan, no predloži mu da supruzi vrati "milo-za drago". Ponudi mu se! Ne vjerujem da će te odbiti.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
21:02 14.09.2021.

Može li gluplje?

MO
montello
17:51 15.09.2021.

Nemoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije