Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba savjet

'Moj novi dečko je jako zgodan i seks nam je odličan, ali je stvarno dosadan'

shutterstock
27.09.2022.
u 20:11

Dao joj je posve novi život, ali nešto je muči da je veza samo privremena i da on nije pravi za nju dugoročno

– Nakon što sam bila sama dosta dugo nakon teškog prekida, počela sam izlaziti s muškarcem koji je prijatelj moje prijateljice. Fizička privlačnost bila je trenutna, vrlo je zgodan i baš moj tip, ali njegova osobnost me je razočarala. Drugim riječima, pomalo je dosadan, pomalo siguran i njegov smisao za humor baš se ne slaže s mojim. Međutim, seks je odličan i kad se bliži spoj, jedva čekam da ga vidim – napisala je jedna žena za Mirror.

Dao joj je posve novi život, ali nešto je muči da je veza samo privremena i da on nije pravi za nju dugoročno. Osjeća se krivo što je izlazila s njim i nije mu to priznala, ali ne želi povrijediti njegove osjećaje i ne želi ga prestati viđati.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

– Počeo je predlagati stvari poput susreta sa svojom obitelji i najboljim prijateljem te odlaska na vikend putovanje u inozemstvo prije Božića, ali ne želim ga navoditi na to. Što da napravim? Skoro je sve što tražim, ali ja sam napravila kompromis u prošloj vezi i završila je katastrofalno – nastavila je.

– Mislim da morate biti iskreni, ne do te mjere da mu kažete da je dosadan, ali priznajte da niste spremni upoznati njegovu obitelj ili otići na odmor. I naglasite da to ne znači da ga ne volite viđati. On tada može odlučiti je li u redu s tim ili želi više i iskoristi priliku da nastavi dalje. Da, to bi mogla biti samo fizička, požudna privlačnost. Budući da ste rekli da ste napravili kompromis u svojoj prošloj vezi, možda je to strah od obveze. Bolje je da ste sada iskreni nego da se igrate s njegovim osjećajima – odgovorila joj je Coleen Nolan.

Odjeća vam zaudara na vlagu kada je sušite unutra? Isprobajte četiri savjeta stručnjaka da to spriječite!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
14:53 28.09.2022.

Ova trazi princa na bijelom konju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije