Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prioriteti ili...?

Mladoženja donio laptop na vjenčanje, a onda sjeo za stol i igrao videoigrice

alakota/Reddit
10.09.2020.
u 11:30

Dok je mlada sjedila preko puta njega, potpuno ozbiljna, on se zabavljao.

Mnogi muškarci vole igrati videoigrice, a nije nepoznato ni da tu vrstu zabave često stavljaju ispred drugih. Ipak malo predaleko otišao je jedan muškarac koji je izvadio laptop na vlastitom vjenčanju i počeo igrati 'Football Manager' - igru u kojoj ste vi trener nogometne momčadi i vodite ju do pobjede. 

Mnogi su se pitali kako mu je uopće palo napamet donijeti laptop na vjenčanje, ali on se opravdao pričom da ga je ponio jer je u planu imao pustiti video o ljubavnoj priči njega i mlade. Kako su se pojavili tehnički problemi s prikazivanjem ovaj 28-godišnjak je pronašao način kako da se zabavi.

Foto: alakota/Reddit

Nesvakidašnja scena na ulicama Zagreba: Mladić spasio šišmiša!

"Organizatori vjenčanja rekli su nam da imaju probleme s prikazivanjem videa i stalno su nam dolazili reći da pričekamo još 30 minuta. Izvadio sam laptop i malo igrao igrice. To je više bila šala, jer vjerujte mi, žena bi mi razbila laptop da se nisam šalio", rekao je.

Njegova partnerica se, kako on kaže, dobro nosi s njegovom opsesijom za igrice, ali pod jednim uvjetom - da uvijek nađe vremena za nju, prenosi LADBible.

Foto: alakota/Reddit

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije