Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što mislite?

Žestoko osudili fotografiju s vjenčanja i poručili mladenki: 'Ponižavaš se!'

Shutterstock
21.07.2020.
u 15:30

Osim mladenke, osudili su i mladoženju jednom rečenicom: "Ti si seksist!"

Jedan novopečeni bračni par objavio je na društvenim mrežama fotografiju s vjenčanja koja je zgrozila internet. Naime, na fotografiji mladoženja sjedi u automobilu dok mlada kleči sa strane, u bijeloj vjenčanici i s njom briše gume. Uz to, on joj prstom pokazuje gdje bi još trebala obrisati, prenosi Mirror.

Hmmmm from r/weddingshaming

Jedna osoba je u komentarima pitala ima li žena uopće samopoštovanja, a druga se nadovezala da je cijela fotografija zapravo jako žalosna. "Jednog dana imat će možda kćer koja će ovo vidjeti."

U komentarima su se našle i žestoke osude, pa su tako neki mladoženji poručili da je seksist i da ponižava svoju suprugu.

Jeste li meteoropat? Stigla je promjena vremena, a ona najviše utječe na žene srednje dobi!

Neki su stali na stranu para i pretpostavili kako je riječ o šali i kako bi ljudi trebali raditi isključivo ono što ih usrećuje i nasmijava. "Također, ako oboje vole aute, onda ne vidim ništa loše u ovoj fotografiji", zaključila je jedna osoba.

Komentara 11

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
19:33 21.07.2020.

Izgleda kao šala. To što danas raznorazni "politički korektivci" ne znaju za šalu, tuga je našeg vremena...

LU
lukarak
06:47 22.07.2020.

Mozda je iduca fotka gdje on drzi peglu u jednoj ruci, dijete u drugoj i nogom brise pod a ona u vjencanici zavaljena gleda tekmu?

MA
Manijak1987
09:01 22.07.2020.

A da je obrnuto bilo bi vam kul...klasika.vazda se nadje razlog da se sudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije